Showbiz

Poznate ličnosti koje ne stare

Postoje filmske i muzičke zvijezde kojima polazi za rukom da izgledaju kao da su bar dvadeset godina mlađe. Većina njih je počela karijeru ’90-ih, a čini se da ih vrijeme nije nimalo pregazilo. Poznate ličnosti kao što su Dženifer Lopez, Hali Beri i Enrike Iglesijas i dalje su popularne i ne samo to, izgledaju skoro isto kao i kada su se proslavile.

Saznajte tajnu njihovog mladalačkog izgleda u tekstu koji sledi.

Hali Beri

Vjerovali ili ne, Hali Beri je upravo napunila 52 godine. Mnogi bi rekli da je i dalje zgodna kao na vrhuncu svoje karijere prije petnaestak godina. Hali je počela da vodi računa o ishrani krajem ’80-ih kada je saznala da boluje od dijabetesa. Osim toga, ona svoje zategnuto tijelo duguje i redovnoj fizičkoj aktivnosti. Hali trenira minimum tri puta nedjeljno, najčešće boks.

Dženifer Lopez

Sa svojih 49. godina, Džej Lo izgleda fenomenalno kao i uvijek. Popularna pjevačica i glumica i dalje ne odstupa od svojih zdravih navika. Ona redovno radi jogu i meditira, a u njenoj dijeti nema mjesta za masnu i prženu hranu, alkohol i napitke sa kofeinom. Dženifer takođe spava čak 10 sati! Da li je to možda tajna njene vječne mladosti?

Džared Leto

Ko bi rekao da Džared Leto ima 46 godina. Po našem mišljenju, on izgleda bar dvadeset godina mlađe! Malo ljudi zna da je Džared vegetarijanac, a ako ga pitate, reći će vam da je ta činjenica glavnih razlog njegovog mladalačkog izgleda.

Gven Stefani

Prošlo je 23 godine od objavljivanja hit singla Don’t Speak grupe No Doubt, a pjevačica ovog benda Gven Stefani i dalje izgleda praktično isto kao u spotu za ovu pjesmu. Njena tajna je zdrav život koji uključuje svakodnevno bavljenje sportom, dijetu punu organske hrane, ali i redovno korišćenje kozmetičkih proizvoda za zaštitu od sunca.

Enrike Iglesijas

Popularnom španskom pjevaču je pošlo za rukom da zadrži svoj dječački izgled od kada se pojavio na muzičkoj sceni sredinom ’90-ih pa do danas. Jasno je da dobri geni igraju veliku ulogu u tome, ali treba dodati i manjak stresa u životu, koji sigurno duguje svom skladnom ljubavnom životu. Podsjećamo vas da je Enrike od 2001. godine u vezi sa bivšom teniserkom Anom Kurnjikovom.

1 Komentar na "Poznate ličnosti koje ne stare"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend