Showbiz

Prije 23 godine bila je najljepša žena Jugoslavije, danas je prozivaju da je pretjerala s estetskim operacijama

Tijana Stajšić

Nekadašnja manekenka Tijana Stajšić važila je za jednu od najljepših žena Jugoslavije, ali već godinama nije prisutna u javnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=aVBCi1xULWg

Tijana je rođena u Somboru 1984. godine, a modelingom se počela baviti kao tinejdžerka i postigla je brojne uspjehe. Jedan od prvih značajnih uspjeha bila je pobjeda na izboru za Miss Jugoslavije 2001. godine, a potom se na svjetskom izboru u Južnoafričkoj Republici plasirala među prvih deset ljepotica, zauzela visoko 6. mjesto i tako postala jedna od najuspješnijih misica iz regiona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic)

Osim modom, bavila se i sportom, a bila je prvakinja Jugoslavije u karateu. Iako se 2000-ih nije pretjerano pojavljivala u javnosti, pažnju je ponovno privukla 2009. godine, i to učešćem u reality showu “Big Brother”, gdje je zavela glumca Dragana Marinkovića Macu.

Nedugo nakon toga je napustila manekensku karijeru i završila kurs za šminkanje. Danas se bavi tim poslom, ali uređuje i brine se za njegu pasa i vodi salon posvećen uljepšavanju kućnih ljubimaca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic)

Inače, neizbježno je primijetiti da se Tijana poprilično promijenila od vremena kada je nosila titulu Miss Jugoslavije, a mnogi komentarišu da je pretjerala s estetskim operacijama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic)

Send this to a friend