Showbiz Kraljevski rijaliti

Princ Džordž dobija svoj crtani film

U jeku turbulentnih događaja u britanskoj kraljevskoj porodici, stiže još jedna potpuno drugačija vijest, princ Džordž postaje junak u crtanom filmu!

Dok se svjetska javnost i dalje bavi Harijem i Megan, jedan domišljati pisac je napravio dobar posao i osmislio da princ Džordž bude njegov novi junak, ali u crtaću.

Pisac Geri Džaneti postepeno je došao na ideju o razradi animiranog filma o prvom djetetu princa Vilijama i Kejt Midlton. Princ Džordž je ujedno i treći nasljednik britanske krune.

Da je sve spremno za realizaciju potvrdili su i iz HBO Max streaming servisa. Objavili su kako uskoro s produkcijom kreće animirana satira s princem Džordžom u glavnoj ulozi.

“Animiranu seriju vidimo kao satirični prikaz princa Džordža, najmlađeg nasljednika britanske krune, dok se bori sa svakodnevnim iskušenjima i zadacima u kraljevskoj porodici”, kazao je 53-godišnji Geri Džaneti, njujorški autor.

Džaneti je postao viralno poznat kada je 2017. krenuo da na svom Instagram profilu objavljiuje memove princa Džordža. Urnebesne dosjetke i zaključke proizvedene na temelju izraza lica i gestova malenog princa.

Instagram profil je uskoro zapratilo više od 890 hiljada ljudi iz cijelog svijeta koji svakim danom željno iščekuju nove fotomontaže kraljevskog nasljednika.

U animiranom filmu koji će se prikazivati na poznatom streming servisu pojaviće se ostali članovi kraljevske porodice. Glasove su im pozajmili neki od poznatih glumaca i glumica.

Orlando Blum glas je dao princu Hariju, Kondola Rašad čuje se kao Megan Markl, Lusi Panč kao vojvotkinja Kejt Midlton, Tom Holander pozajmljuje glas princu Filipu i princu Čarlsu.

Alan Kaming dao je glas liku Džordžovog batlera Ovena, a Frensis de la Tur kraljici Elizabeti, dok je Ivan Rion princ Vilijam.

Send this to a friend