Showbiz iskreno o razvodima

Procvjetala sam nakon trećeg razvoda

Atraktivna pjevačica Katarina Kaja Ostojić, progovorila je o braku i razvodu od di-džeja Džuniora Džeka, kao i potencijalnom četvrtom braku sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Ona je za “Blic poligraf” otkrila da je razlog rastanka od Džuniora bilo to što se izgubio “muško-ženski odnos”, kao i da je ta kriza trajala dvije, tri godine prije nego što su odlučili da ipak nije moguće da nastave da budu zajedno.

Kaja je istakla da je vjerovala da to može da se promijeni, ali da je na kraju ipak poslušala svoje srce i nije se pokajala.

“Da, istina je da sam procvjetala nakon trećeg razvoda. Koja žena ne procvjeta poslije razvoda?”, rekla je pjevačica i dodala šta misli o ponovnom vjenčanju.

“Nisam neko ko kategorički odbija da uđe u tako nešto ponovo iako sam imala nekoliko ne baš uspješnih pokušaja. Mislim da bih se udala još jednom eventualno ako bi se desilo dijete. Ne bih u nekoj drugoj situaciji”.

Pjevačica je iskreno odgovorila i na pitanje da li ju je pogodilo to što je Džunior nedugo nakon njihovog raskida objavio da uživa u novoj ljubavi sa jednom Srpkinjom.

“Pa, nije me stvarno pogodilo kao ženu. Pogodilo bi me da je to bila neka prevara, da je to bila neka situacija da sam ja ostala tužna. Ali nije mi možda bilo svejedno, u smislu, nisam se maltene ni ohladila, što kažu. Ali, dobro. Sve zarad njegove sreće. Meni je stvarno drago ako je on srećan”, zaključila je Kaja.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
DoxfordMaxoRealistabokiŠumar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Doxford
Gost
Doxford

Kad si zadnji put rekla “NE”?

Maxo
Gost
Maxo

A posle sestog ima da bas sazris.

Realista
Gost
Realista

I ja bi se igrao sa tobom

boki
Gost
boki

Dobra Kaja kao dobar dan.

Šumar
Gost
Šumar

Kajo Kajo nebi se kajo

Send this to a friend