Showbiz

Rajder liste regionalnih selebritija: Šta zahtijevaju Ceca, Seve i JK pred koncert

Zvijezde često imaju zahtjeve od organizatora koncerta koje žele da im se ispune. Iako su zahtjevi regionalnih zvijezda skromniji od njihovih svjetski poznatih kolega, i oni imaju svoje rajder liste. A mi vam ovog puta otkrivamo šta se na njima nalazi.

Među zvijezdma koje ne zahtijevaju mnogo od organizatora je folk pjevačica Dragana Mirković koja u svom bekstejdžu traži samo vodu. Prilikom jednog nastupa u paraćinskoj diskoteci ljubazno je zamolila obezbjeđenje da se skloni i olakša joj komunikaciju sa fanovima.

Ceca Ražnatović je na ovu temu nedavno izjavila:

”Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje, da sad ja nešto posebno zahtijevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više’’, rekla je Ceca. Ona pred svaki svoj koncert mora imati uz sebe frizerku, šminkera i obezbjeđenje.

Pored osvježenja, Lepa Brena od organizatora traži i svježe voće.

“Jednostavno, volim da se najedem svježih voćki. Nema nekog koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi’’, otkrila je pjevačica.

Severina često traži da joj se omogući izbegavanje kontakta sa novinarima.

Nešto zahtjevniju listu ima Jelena Karleuša. Ona je 2012. godine za nastup u Vrnjačkoj Banji tražila neprskane jabuke, određenu flaširanu vodu, grickalice bez glutena i papagaja. Takođe je tražila da u sobi u kojoj se presvlači nema prozora i da ispred vrata ima parking. JK od organizatora svojih nastupa traži obezbjeđenje tj. pratnju od hotela do scene i nazad.

I Seka Aleksić je otkrila svoju rajder listu za koncert koji je zakazan u Areni, a na njoj se nalaze samo dvije stvari.

“Ono što ja želim je negazirana voda na sobnoj temperaturi što je potpuno normalno zbog grla i glasnica. Ono što je više nego što je ta voda za koju tražim da je negazirana i da nije hladna, a podvučeno je crvenom olovkom, je to da se u bekstejdžu ne puši. Znači cigarete – no”, rekla je Seka u jednoj emisiji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Middle Finger
Gost
Middle Finger

Papagaja?? A ne no…

requiem
Gost
requiem

mozda je papaja? papagaj stvarno nema nikakvog smisla

Send this to a friend