Showbiz Pjevačica otvoreno o seksualnosti

Rita Ora: Kad nekog zavolim, nebitan je pol

Pop zvijezda Rita Ora, ne libi se da priča na temu biseksualnosti.

“Divim se ljepoti muškaraca i žena. Ne gledam lice, ne gledam pol. Kod mene je važno kakv je neko kao osoba”, kaže Rita za Daily Star. Sebe smatra borcem za LGBTQ prava.

Pjevačica iz Prištine važi za jednu od najatraktivnijih žena na svijetu i često je povezuju sa mnogim poznatim muškarcima.

“To je frustrirajuće. Imam mnogo zgodnih muških prijatelja. Ne znači da sam s njima u vezi”, kaže.

FOTO: Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL

Umara je i činjenica da živimo u svijetu kom je važno koliko imaš pratilaca na Instagramu i trudi se na to ne obraća previše pažnju. Ipak, povrijede je zli komentari.

“Mislim da se svijet zauvijek promijenio, a ja sam zahvatila odrastanjem i kraj onoga kako je bilo živjeti prije nego su društvene mreže zavladale svijetom. Srećna sam i mogu samo da zamišljam kako je onoj djeci koja ne znaju kako je to biti bez društvenih mreža, mislim da time mnogo propuštaju. S druge strane, vrijeme to nosi i jednostavno moraš da shvatiš da se ne radi o stvarnom životu i moraš da naučiš da ih razdvojiš razdvojiti”, objašnjava Rita.

Mir pronalazi u uskom krugu ljudi.

“Opstajem uz pomoć uskog kruga ljudi jer kada postane teško, sa svim tim ružnim komentarima i mišljenjima, moram da znam kuda idem i što radim. Još uvijek svakog dana učim, ne kažem da sam savršena, ali postoje ti trenuci u kojima jednostavno moram biti jaka i okružena dobrim prijateljima i ljudima”, objašnjava pjevačica.

Najbliskija je sa svojom majkom Verom Orom. Pričajući o svom odrastanju, Rita je rekla:

“Cijelo moje djetinjstvo inspirisala me majka koja se uvijek trudila i radila sve da naučim da budem puna samopouzdanja. Uvijek mi je govorila da mogu da budem što god poželim, a ja bi je tada pitala: “Misliš da mogu biti i pop zvijezda?’ Na to bi svaki put odgovarala potvrdno. Oduvijek sam sanjala da postanem pop zvijezda, željela sam da budem muzičarka, da zabavljam ljude i da se dotjerujem. Imala sam i jednu fazu kada sam htjela da budem veterinar, ali onda sam shvatila da za to moram da se školujem pa sam odustala”, iskrena je Rita.

https://www.instagram.com/p/B0fncjDgABh/

Govoreći o ostvarenju svog sna i uspjehu, zbog kojih je u protekla dva mjeseca svjetske turneje prošla čak 24 grada, pop zvijezda je rekla:

“Mislim da živim svoj san. Zaista ga živim! Svaki dan novo je iznenađenje, sve je drugačije, novo. Čak i kada smo umorni, jedno drugo guramo i pomažemo. Zahvalna sam na svemu, na tome što doista živim svoj san i mislim da se toga neću nikada zasititi”.

Send this to a friend