Showbiz

Riz Viderspun: Više volim četrdesete od dvadesetih

FOTO: Profimedia

Dostojanstveno starenje u Holivudu je rijetkost, a u tu grupu rijetkih, spada glumica i producentkinja Riz Viderspun koja je u novom intervjuu za magazinAllure otkrila zašto više uživa u 43. nego što kada joj je bilo 25.

“Znate, imam određeno mišljenja i pogled na svijet, jer sam živa već 43. godine. To je nešto što s 25 jednostavno ne možete. U to vrijeme nisam jednako razmišljala, nisam ovako razgovarala, a sada imam toliko iskustva iza sebe i mogu da govorim promišljeno o promjenama koje bih voljela vidjeti u svijetu”, rekla je plavuša koju mnogi pamte iz filma “Plavuša s Harvarda”.

Potom je dodala: “Zaista osjećam da sam zavrijedila tu sijedu kosu i sve svoje bore i jednostavno mi se sviđaju. Više volim svoje 40-e nego 20-e”.

Jedna od stvari zbog koje žali i koju bi rado promijenila da može u svojoj mladosti je tadašnji oblik obrva. Moda 90-ih bila je znatno drugačija nego danas, a malo je onih žena koje tada nisu nosile tanko počupane obrve. Izuzetak nije bila ni Riz.

“To je izgledalo grozno. Hvala bogu da su mi obrve ponovno izrasle”, rekla je i zaključila: “Takođe, tamno smeđi ruž za usne koji je tada bio popularan više nikada ne bih stavila na sebe”.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Peki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Peki
Gost
Peki

To je zato sto je bila u vezi sa djordjem iz bg,pa je prosvijetlio srbski duh

Send this to a friend