Showbiz

Robi Vilijams opet šokira, poručio mladima da konzumiraju drogu i alkohol

U jednom od svojih prenosa uživo na društvenoj mreži, Robi Vilijams je mladima poručio kako treba da pomiješaju ekstazi, alkohol i kokain kako bi se što bolje proveli.

Grupa mladića je upitala Robija da li se još uvijek drogira, na šta je on odgovorio da su se vremena promijenila i da njegovo srce to više ne može podnijeti kao što je podnosilo prije.

“Prošlo je, vidite, imam 44 godine i moje srce ne može izaći na kraj s takvim stvarima. Osim toga, imam djecu”, rekao je u odgovoru mladićima.

“Nastavite da se zabavljate, dobro se provodite i zapisujte sve kako biste se kasnije mogli prisjećati i smijati svemu tome. Taj viski koji sad pijete ide odlično u kombinaciji s kokainom i ekstazijem. Ne znam jeste li probali, ali to je činjenica”, rekao je mladićima kroz smijeh.

Robi je uvijek bio iskren kada je njegova zavisnost u pitanju. On je zbog droge patio od depresije i anksioznosti, pa je počeo da uzima terapiju od koje se sada osjeća mnogo bolje. U nedavnom intervjuu pjevač je otkrio da je to bio najgori period njegovog života.

“Bio sam toliko duboko u zavisnosti i znao sam da ću vjerovatno umrijeti, ali nije me bilo briga. Uzimao sam koktele droge. Moje ruke bi se ukočile od kokaina, ali zabavljao sam se. Niko ne uzima droge ako mu se ne sviđaju. Bio sam samo nekoliko dana od smrti. Na moju žalost, bio sam u situaciji kada mi nije bilo bitno jesam li na ovoj planeti ili nisam. Sada mi je bitno. Uspio sam da pobjegnem od toga i srećan sam”, rekao je Robi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gost
Gost
Gost

Hahaha legenda 😀 Moj Robi nemamo ti mi para za kvalitetnu drogu. 😀

Send this to a friend