Showbiz

Roditelji Dragane Mirković nisu bili na njenoj svadbi, razlog je tužan

Dragana Mirković je već 22 godine u skladnom braku s Tonijem Bijelićem, austrijskim biznismenom srpskog porijekla, kojeg često zovu „skromni milioner“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Toni je izgradio svoje carstvo zahvaljujući velikom uspjehu u automobilskoj industriji, dok je Dragana krajem devedesetih, kada su se sreli, bila najveća zvijezda folk muzike na Balkanu.

Upoznali su se u Beču, a u njihov susret je prste umiješala sudbina. Toni zapravo nije znao ko je Dragana Mirković. Biznismen je odrastao u Austriji i nije poznavao srpsku estradu.

Tonijev menadžer je zaslužan za njihovo upoznavanje, a milioner se u pjevačicu zaljubio na prvi pogled. Poslije godinu dana veze, uslijedilo je vjenčanje, koje se dogodilo 1999. godine u Beču. Inače, postoji anegdota da je Toni Draganu zaprosio dok su čekali na semaforu.

U to vrijeme, Srbija je bila pod sankcijama, što je za Draganu bilo naročito bolno – jer njena porodica nije mogla da bude s njom na vjenčanju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

„Vjenčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vrijeme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najljepše i najromantičnije vjenčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno voljela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momenatu bilo dovoljno“, otkrila je pjevačica ranije za medije.

Ovaj skladan par danas ima dvoje djece, zajedno su pokrenuli televiziju, a čuven je i dvorac Ebenfurt u kojem žive.

Send this to a friend