Showbiz bez odnosa da se govori o čovjeku

Sajber svijet podrazumijeva lažni identitet, društvene mreže su lažan svijet

Foto: Vladimir Šporčić

Glumac Nenad Jezdić srećan je što je u prethodnom periodu imao mogućnost da radi, te mu je, kako kaže, zbog toga lakše pala aktuelna situacija u kojoj se zbog koronavirusa našao čitav svijet.

Glumac je mnogo prije epidemije koronavirusa napustio Beograd i preselio se na selo. Posljednjih nekoliko godina živi u Zabrdici kod Valjeva, gdje ga je, kako kaže, rad sačuvao od bolesti.

Nenad Jezdić pored glumačkih angažmana okupiran je i poljoprivrednim poslovima u selu Zabrdica, gdje već godinama živi, na imanju izolovanom od gradske gužve.

“Dosta se radi, radi se i u pozorištu, a radili smo i dvije serije ovog ljeta. Kovid sam lakše podnio iz pozicije čovjeka na svom imanju, na svom placu, u svojim voćkama, u svojoj poljoprivredi” rekao je glumac.

On je dodao i da nema profile na društvenim mrežama, jer je, kako kaže, to za njega lažan svijet.

“Sajber svijet podrazumijeva lažni identitet, podrazumijeva lažni profil, tendenciozno kazivanje, bez odnosa da se govori o čovjeku, već o nekom objektu. Ne vjerujem u sajber svijet, nemam mreže i profile, to je za mene lažni svijet”, iskren je bio Jezdić, prenosi “Blic”.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
So & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

sajber svijet je dobar prostor da ljudi izduše.
bolje da se mrzimo u virtuelnim svijetu nego da palicama otvaramo glave po ulicama.

Send this to a friend