Showbiz

Ove mudrosti je Sanja Marinković naučila od estradnih ličnosti

TV voditeljka i autorka emisjije Magazin In, Sanja Marinković, objavila je njigu “Moja mjera sreće”. Sanja je kazala da je u knjizi otkrila brojne detalje iz privatnog života, a služila se citatima poznatih ličnosti koje su joj bili gosti u emisiji koju vodi 17 godina.

Milomir Marić mi je rekeo ‘Žene su na ovim prostorima neumoljive, one vole razbojnike i bitange i najljepše se udaju za najveće vucibatine’. Onda sam rekla ‘Okej, hajde da vidimo da li je to zaista tako’. Ali, moram da kažem, bila mi je isto tako interesantna i ispovijest Svetlane Cece Ražnatović koja je rekla: ‘Ne znam šta je problem, ili su to godine ili ja loše izgledam, ali mislim da je prije svega tajna u tome da ne želim da jeftino prodam svoju slobodu’. I ja smatram da ni jedna žena ne treba jeftino da proda svoju slobodu, bilo kome, samo za čašicu ljubavi. Ima tu mnogo ispovijesti koje su meni bile vrlo inspirativne”, rekla je Sanja za Telegraf.

Voditeljka, a sada i spisateljica, navela je i citat glumice Ljiljane Blagojević: “Najlepše su godine one u kojima se trenutno nalaziš. Samo je važno da ih prihvatiš i da se u skladu sa njima i ponašaš’. Ni mladost ni ljepotu nije lako živjeti”, smatra Sanja.

Send this to a friend