Showbiz zaljubljena

Sara Polson otvoreno o vezi s 32. godine starijom koleginicom

Sara Polson, holivudska glumica koja igra glavnu ulogu u Netfliksovoj popularnoj seriji ”Ratched”, dala je intervju za najnoviji broj ”Harper’s Bazaara”, u kome je otvoreno pričala o tome kako se nosi sa tim kada privatne činjenice budu u oku javnosti, uključujući i kritike na osnovu toliko velike razlike u godinama između nje i njene 32 godine starije partnerke.

“Taj osjećaj da pripadam bilo kome drugome, osim osobe kojoj zaista želim da pripadam, kao što je Holand ili moj pas, najbolji prijatelj, ili moja sestra… kada vas gomila stranaca prisvaja njima, to je malo zbunjujuće. Budući da nisam ekspert, i ne snalazim se najbolje u tim situacijama, završim tako što se otvaram ljudima i više nego što bih željela”, rekla je Sara.

Holivudom se 2016. godine proširila vijest o ljubavi dvije poznate glumice, a Polson je u intervjuu za “The New York Times” rekla:

“Moji izbori, kada su u pitanju emotivni partneri nikada nisu bili konvencionalni. Ono što mogu da kažem jeste da sam zaljubljena, i ta osoba je Holand Tejlor”, priznala je ona.

Na pitanje novinara šta misli zašto su ljudi toliko opsjednuti njihovom razlikom u godinama, glumica je odgovorila da to vjerovatno ima veze sa tim da su u strahu od suočavanja sa smrću, ali i reflektuje stav društva da starije osobe nemaju požudu.

Podsjetimo, Holand Tejlor, glumica koja je poznata po svojoj ulozi Čarlijeve mame u seriji “Dva i po muškarca“, ranije je priznala da se godinama borila s depresijom i da ju je Polson spasila.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
JugoistokNarcis Zgubidan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jugoistok
Gost
Jugoistok

Sara, predivna <3

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Stara koka dobra juha.

Send this to a friend