Showbiz

Šarliz Teron šokirala javnost: Moj sin je sada djevojčica

Šarliz Teron je prvo imala sina i ćerku, ali poslije jednog saznanja i prihvatanja ona sada ima, kako kaže, dvije djevojčice.

Oskarovka je usvojila djecu, Džeksona i Ogast. Džekson je dječak od sedam godina i usvojila ga je 2012, a ćerku tri godine kasnije.

Međutim, fotografije dječaka u haljinici šokirale su dio javnosti.

Popularna glumica je otkrila da već četiri godine sinčića odgaja kao da je djevojčica, i da mu se obraća u ženskom rodu, samo je to do sada krila.

“Imala je tri godine kada mi je rekla da nije dječak. I od tada odgajam djevojčicu, kojoj se kasnije pridružila još jedna sestra. Ja sam mama dvije divne djevojčice i želim da ih zaštitim, kako bi procvjetale,” rekla je ona.

“Moj posao majke podrazumijeva da moram da uradim sve što je u mojoj moći da ih volim i slavim, i da budem sigurna da imaju sve što im je potrebno kako bi mogle da budu šta god požele. Uradiću sve što mogu kako bi moja djeca imala to pravo, i kako bi se tokom života osjećale bezbjedno,” rekla je ona.

Oskarovka, koja je kao petnaestogodišnjakinja gledala kako njena majka ubija njenog oca u samoodbrani, rekla je da je od majke Gerde naučila da mora biti iskrena.

“Odrasla sam u Južnoj Africi, zemlji u kojoj ljudi žive poluistine, uz laži i šaptanje. Odgajana sam tako da ne budem takva. Majka me je naučila da moram da se izborim za sebe, da znam da život nije vječan i da moram da ga živim iskreno,” rekla je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Peki
Gost
Peki

Ma ona je rodom iz srbije,samo sad glumi

Kalamburator
Gost
Kalamburator

A makse bolje da ne izbacate ove gluposti

Bob
Gost
Bob

Katastrofa. Isto kao Andjelina Dzoli sto djevojcicu odgaja kao djecaka od 3. godine umjesto da im kao roditelji pomognu da pronadju svoj identitet oni im tek konfuziju dozvole. Pa logicno da dijete od 3 godine ne razlikuje polove i da je zbunjeno skoro je i progovorilo i otkrilo svijet, ta se svijest tek kasnije i razvija. Ali tu roditelji treba… Više »

budala
Gost
budala

Koliko je lijepa, toliko je poremecena

Agnostik@
Gost

Ovoj fali šaraf.

PG
Gost
PG

Bolesni zapad

Lukka
Gost
Lukka

Sacuvaj me Boze kuda ide sve ovo

Teror
Gost
Teror

Eto sta se desava. Prvo usvoje djecu, a onda joj trogodisnje djete kaze da nije ono sto je, nego ono sto ona zeli da bude. I onda trogodisnje djete usmjerava mimo prirodnih instikta u zenu. Da li je ovo terorisanje maloljetnog djeteta. Djecaka od sedam godina oblaciti u suknjice jer je taj djecak sa tri godine vec imao izgradjen karakter… Više »

Send this to a friend