Showbiz

Saša Kovačević našao ljubav preko Instagrama

Pop pjevač Saša Kovačević već neko vrijeme u vezi je sa bivšom misicom Zoranom Tasovac. Zvijezda zabavne muzike kaže da je ljubav planula – na Instagramu.

“Zorana mi daje podršku u svakom segmentu. Ona je jako pedantna i voli da se posveti svemu što radi, tako da imam potpunu podršku od nje, kao i od svoje porodice”, kaže pjevač, i dodaje zbog čega je zavolio svoju djevojku sa kojom je nešto duže od godinu dana u vezi.

“Ona je zaista jedna predivna osoba, mnogo je tu faktora koje volim kod nje. Mislim da je prvenstveno jedna od najboljih osoba koje sam upoznao. Nju krasi stvarno mnogo lijepih stvari”, dodaje zbodni Beograđanin.

“Zoranu sam upoznao na Instagramu. Nešto smo se lajkovali, pa ušli u konverzaciju i eto nas zajedno i godinu dana kasnije”, rekao je Kovačević u jednoj emisiji.

Saša važi za jednog od najzgodnijih pjevača zbog čega ga često opsedaju obožavateljke. Ističe da je za njegov izgled, sem genetike, zadužena i stroga disciplina u vježbanju.

“Disciplina i samo disciplina za sve što radim. Dešava mi se da nekad preskočim trening, ima perioda, ali uvijek se trudim da istreniram ma koliko bio umoran i neispavan, da odvježbam pola sata do sat, koliko god imao vremena. Ali kontinuitet mora postojati i upornost. To je ključ svakog uspjeha u životu, naravno ima tu i faktor sreće, ali mislim da je ključ svega u životu istrajnost”, objašnjava Saša.

Send this to a friend