Showbiz

Saša Popović otkrio istinu o Karleušinom honoraru: Ne sjedi tu za džabe

Već nekoliko mjeseci u javnosti se spekuliše da li su članovi žirija muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ plaćeni za učešće u tom programu ili ne.

Međutim, kako stoje stvari, izgleda da nikada nećemo dobiti odgovor na to pitanje, budući da Jelena Karleuša i direktor „Grand produkcije“ iznose potpuno drugačije priče. Naime, dok Saša Popović tvrdi da Jelena ima više nego dobar honorar, Karleuša kaže da žirira besplatno!

“Dušku sam kupila sat za rođendan, ali naravno da to nije bilo od Popovićevog honorara. Od njegovog honorara ne mogu da kupim ni grisine. Radim u žiriju za dobar rejting, dobre odnose sa „Grandom“ i sa Sašom i zaista nemam honorar. Ne znam za ostale, možda oni imaju neku lovu i interes”, rekla je Jelena, prenosi Alo!

S druge strane, direktor „Granda“ Saša Popović tvrdi suprotno.

“Karleuša ne sjedi za džabe u žiriju, ne sjekirajte se! Zaradi ona mnogo više nego svi mi”, rekao je Popović, koji je potom pohvalio Jelenu.

“Nedavno sam bio na njenom nastupu i bio sam fasciniran. Ona zaista na bini izgleda svjetski i nije imala nijedan falš za dva sata, koliko je nastupala. Pjeva odlično i evidentno je da od kada je ona u žiriju, razvaljujemo sa rejtingom. Naravno, neću da potcjenjujem ostale članove žirija, ali Jeca zaista izaziva pažnju”, zaključio je Popović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Brdjanin
Gost
Brdjanin

Vojvodo-serdaru…. A makte se nesrece!

Send this to a friend