Showbiz Ostao i bez posljednjih procenata

Saša Popović više nije vlasnik Granda

Saša Popović prodao je posljednjih 24 odsto udjela koje je imao u Grand produkciji.

Naime, Кomisija za zaštitu konkurencije (КZК) odobrila je koncentraciju na tržištu koja nastaje sticanjem potpune kontrole beogradske Grend Slem Grupe nad Grand produkcijom, navodi se u rješenju objavljenom na internet stranici te komisije, prenosi Telegraf.

Grend Slem Grupa je dio uže grupe koja pruža telekomunikacione i medijske usluge u nekoliko zemalja regiona – United grupe.

United Media do sada je imala vlasništvo nad 51 odsto udjela u Grand produkciji, dok je Pertula Holdings Limitid sa Кipra vlasnik 25 procenata, a Aleksandar Saša Popović imao je udio od 24 odsto.

Кomisija je odobrila da Pertula i Popović prodaju svoje udjele i da bude uspostavljena jedinstvena kontrola nad Grand produkcijom, prenosi Tanjug.

Oni su ocijenili da ova transakcija neće imati efekta na konkurenciju u Srbiji jer Grend Slem i do sada posjeduje kontrolu nad Grandom.

Grend Slem Grupa je pod krajnjom kontrolom fondova koje savjetuje BC Partnert LLP, što je međunarodni privatni investicioni fond sa sjedištem u Londonu.

Grand produkcija osnovana je 1998. godine, a njena pretežna djelatnost je snimanje i izdavanje zvučnih zapisa i muzike, kao i proizvodnja i emitovanje televizijskih programa Grand i Grand 2.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
samVelimi!BelibkbkRade
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sam
Gost
sam

Sale je uzo svoju cifru i sad moze prodat LOL

Velimi!
Gost
Velimi!

Bas me zabolje za grand I za Sasu!

Beli
Gost
Beli

Sta ce siromah!! hehehehehe

bkbk
Gost
bkbk

Mnogo mi ga je žao, čovek jedva spaja kraj sa krajem!

Rade
Gost
Rade

Baš mi ga žao, malo je stekao 😝😝

Send this to a friend