Showbiz

Savjet koji je Švarceneger dao depresivnom fanu pokazuje kakav je čovjek

Malo je poznato da Arnold Švarceneger ima profil na Redditu putem kojeg objavljuje svoje mišljenje o različitim temama, od politike do filma.

Njegovi fanovi najviše cijene njegove savjete o bodibildingu i treninzima.

Tako mu se jedan od fanova požalio da je depresivan i ima problema s motivacijom, pa ga je zamolio za podršku.

“Mjesecima sam depresivan i nisam mogao da treniram. Možete li mi, molim vas, reći da se dignem sa svoje lijene gu*ice i pokrenem. Kunem se da ću krenuti”, napisao je on.

Arnoldov odgovor oduševio je ekipu na Redditu.

“Neću biti tako oštar prema tebi. Molim te, nemoj ni sam biti takav prema sebi. Svi se suočavamo s izazovima i neuspjesima. Ponekad je život kao trening, ali ključ je u tome da ustaneš. Samo se malo pokreni. Ustani iz kreveta i napravi nekoliko sklekova ili prošetaj. Samo uradi nešto. Korak po korak i nadam se da će ti biti bolje. Nemoj sebe optuživati, to je samo beskorisna priča koja ti ne pomaže da kreneš. Nemoj se plašiti da tražiš pomoć. Srećno”, napisao mu je glumac.

Fan mu je zahvalio na podršci i poručio mu da će odmah krenuti na trening, a Arnold je rekao da je ponosan na njega i upitao ga kako je prošlo.

“Bio je težak trening, ali osjećao sam se odlično. Jedva čekam da to ponovim. Nakon tvoje motivacione poruke bio sam veseo i dao sam sve od sebe da tu pozitivnu energiju podijelim sa svima”, napisao mu je obožavatelj.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend