Showbiz

Seka Aleksić udomila psa, a onda zbog toga dobila krivičnu prijavu

Seka Aleksić

Seka Aleksić je učinila dobro djelo, a sada zbog toga mora na sud.

Pjevačica se juče oglasila i objasnila šta je doživjela zbog udomljavanja psa, a potom je podijelila i dokument koji joj je poslat zbog toga.

“Ljudi, treba mi savjet… Ako je neko imao sličnu situaciju… Udomila sam psa Ninu, ako se sjećate Dunja Jovanić je našla na ulici preplašenu u Beogradu. Poslije toliko vremena se javio vlasnik koji je vidio da je Nina kod mene, pa je htio da je vratim, pa se predomislio jer je vidio gdje je i kako joj je”, napisala je prvo Seka.

“Poslije nekoliko mjeseci ponovo piše i kaže da je Nina vezana jako za njega i da je pošaljem njemu na adresu u Niš! Njegov pas, ja je udomila, i ja treba njemu na adresu da odnesem psa. Šokirana sam koliko neki ljudi nemaju osjećaja”, dodala je potom na društvenoj mreži “X”, a onda pokazala i dokument koji joj je stigao.

“Ninu sam objavljivala milion puta na društvenim mrežama. Nikada se nije javio… I sada mi šalje dokument u kom je podnio krivičnu prijavu, pa ipak odustao, jer mu je majka bolesna i ne može da se bavi Ninom. Sada je ipak u mejlu traži”, navela je Seka.

Seka je, inače, prošle godine dijelila sa pratiocima na mrežama koliko su se njeni sinovi Jakov i Jovan radovali kućnom ljubimcu, kojeg je gorepomenuta influenserka Dunja Jovanić pronašla.

“Nina je preplašena, neuhranjena, ostavljena je na ulici tek tako. Sjajno je da je zdrava i da se oporavlja”, pisala je tad Seka.

Send this to a friend