Showbiz ko je koga zaveo

Senidah u vezi sa osam godina mlađim Crnogorcem

FOTO: Mirko Tabašević

Senida Hajdarpašić, poznatija pod umjetničkim imenom Senidah (35), jedna od trenutno najpopularnijih regionalnih pjevačica, oduvijek je krila svoj privatni život, a već nekoliko mjeseci je u tajnoj vezi sa Stefanom O. (27) iz Herceg Novog.

Kako je izvor ispričao Kuriru, par se upoznao na jednom Senidinom nastupu, a veza je počela nakon nekoliko mjeseci intenzivnog dopisivanja.

“Senidah i Stefan se poznaju od ranije. On je tokom ljetnje sezone radio kao član obezbjeđenja u mnogim klubovima u kojima je ona nastupala, ali je bio zaposlen i kao privatno obezbjeđenje pojedinih Senidinih kolega, tako da su se često viđali”, ispričao je dobro obaviješteni izvor.

“Simpatije i varnice među njima su sijevnule odmah, a budući da ne žive u istoj zemlji, ali i zbog razlike u godinama, u prvi mah se činilo nemogućim da otpočnu vezu”, ispričao je izvor blizak ovom paru.

Međutim, kako je još rekao, oboje su se najprije zapratili na Instagramu, a onda otpočeli komunikaciju i dvosmislenu prepisku, koja je oboma jasno stavila do znanja da se na tome neće zavrišti.

“Prošlog ljeta je Senidah otputovala u Herceg Novi i tada su otpočeli tajnu romansu, krijući je i štiteći od svih. Imali su, od tada do sada, nekoliko čarki, najčešće zbog ljubomore i razdvojenosti, ali je ljubav koju osjećaju jača od svega. Senidah je Stefana čak vodila u Sloveniju, upoznala ga sa porodicom i zaista ima ozbiljne namjere s njim”, ispričao je izvor i dodao da je i sa Stefanom ista situacija, iako je osam godina mlađi od pjevačice.

“Senidah je i sada kod Stefana u Herceg Novom. Doputovala je prije nekoliko dana. Uglavnom se kriju i odlaze na neka intimna mjesta, u restorane zatvorenog tipa ili na privatne plaže. Ne žele da im mediji i javnost unište ono što imaju”, rekao je izvor.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
Pokojna MilevaDjuka glavonjaSo & TEKILANarcis Zgubidan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pokojna Mileva
Gost
Pokojna Mileva

Samo mi nije jasno sto se kriju🤣🤣

Djuka glavonja
Gost
Djuka glavonja

Momčina od djevojke…

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

bgm čudno za javnu ličnost da uđe u vezu sa radnikom.
uglavnom se mučenice zaljube u sina kontroverznog biznismena.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

To zemljače,bez crnogorca” nema udarca”.

Send this to a friend