Showbiz Ljubavni život atraktivne Slovenke ponovo predmet interesovanja

Senidah u vezi sa tjelohraniteljem iz Crne Gore?

Portalima kruže fotografije trep zvijezde Senidah u zagrljaju atraktivnog muškarca. Navodi se da je riječ o njenom novom dečku Marku kojeg je upoznala jednoj crnogorskoj diskoteci gdje on radi kao obezbjeđenje.

Par se upoznao slučajno, a vrlo brzo započeo romansu.

“Marko je veoma fin i kulturan dečko. Završio je pomorsku školu. Njih dvoje su se upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci preko ljeta, dok je on radio kao obezbjeđenje. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo određeno vrijeme sa Senidom u bekstejdžu”, ispričao je dobro upućen izvor.

“Odmah su se između njih mogle primijetiti varnice. Marko se pohvalio drugovima kako je bio u društvu pjevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senida je zaista nikad srećnija, vidi se da joj prija ljubav i da je pravi džentlmen prema njoj”, ispričao je izbor.

Dio javnosti spekuliše da je Senida naklonjena istom polu, ali ona te priče nikada ne kometariše već radije kaže da “voli ljude”.

Ona dolazi iz Ljubljane, a rođena je u crnogorskoj porodici. U Sloveniji je važila za pop-rok zvijezdu dok nije promijenila muzički pravac, snimila trep pjesmu “Slađana” i zaludjela cijeli prostor bivše Jugoslavije.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
mneHNMagicKjotortmujoSurova realnost
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Magic
Gost
Magic

Kapiram ja da volis Senidu, volim je i ja ali nemojmo o ovome.. ne budite kurir..

Kjotor
Gost
Kjotor

Nikad čuo, ali iskreno!

tmujo
Gost
tmujo

A tko je senidah ?

mneHN
Gost
mneHN

đevojka od ovog Marka tjelohranitelja

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Tjelohranitelj ili izbacivač, ima razlike…

Send this to a friend