Showbiz

Sergej Ćetković: Srećni smo kako nam djeca rastu i u kakve ljude izrastaju

Pjevač Sergej Ćetković više od 20 godina uživa u ljubavi sa suprugom Kristinom. O njihovom emotivnom odnosu često se govori u javnosti i nagađa šta je zaslužno za poštovanje i razumijevanje u njihovom braku.

“Nema tu špekulacija, niti bilo kakvih tajni. To je jednostavno ljubav. Stvoreni smo jedno za drugo i tu nema nikakve mistifikacije. Izgradili smo našu ljubav, sreću i porodicu na zdravim temeljima i s godinama sve to nadograđujemo. Prosto, dvije polovine jednog srca. To je najjednostavniji, ali i najbolji odgovor”, poručuje Sergej, koji smatra da u svakoj porodici postoji dobar i loš policajac.

“To je, vjerujem, normalno u svim porodicama. Ni mi nismo izuzetak. Kod mame mogu da prođu neke stvari, kod tate druge. Govorim o nekim sitnicama koje često pređu na nivo zabave. Kada su ozbiljne stvari u pitanju, što se tiče vaspitanja Kristina i ja smo složni jer vjerujemo da je to jedini način da se djeca izvedu na pravi put. Tako one stiču povjerenje u nas i mi u njih, ne lutaju od jednog do drugog i ne gube smjer. Ako vide da smo nas dvoje nesložni u nekim odlukama, to je za njih najgore jer ih zbunjuje. Kristina i ja to ne dozvoljavamo. Srećni smo kako nam djeca rastu i u kakve ljude izrastaju. Vjerujem da je to najvažnije što roditelji mogu da požele”, iskreno govori pjevač koji se sjajno snašao u ulozi roditelja ćerki Lole i Mile koje su usvojene.

“Stalno ističem da mi je porodica sve na svijetu i sada već znam i osjećam da sam kao roditelj na dobrom putu. Već je to veliko iskustvo, vrijeme brzo prolazi, djeca rastu, ali ono što je najvažnije je da znam da dajem sve od sebe, kao i Kristina, da one sjutra budu srećne. Ništa drugo mi nije potrebno”, kaže Ćetković koji se postepeno vraća nastupima.

“Nadam se da sve ovo što nas je zadesilo tokom prethodnih godinu i po dana polako prolazi i da ćemo se vratiti normalnom životu. Moramo i dalje biti oprezni i čuvati se, ali uvijek sam optimista i vjerujem da svemu polako dolazi kraj, a da nastupa vrijeme koncerata, druženja, muzike, zagrljaja, putovanja. Već imam zakazane nastupe u Opatiji i Šibeniku u avgustu, gotovo svakodnevno dobijam pozive za mnoge koncerte u regionu koje zaista jedva čekam. Ništa ne može da zamijeni razmjenu energije s publikom i žive nastupe. Prirodno je da budemo upućeni jedni na druge. Prirodno je da poželim da siđem sa scene među ljude s kojima se zagrlim, rukujem, poljubim. To muziku i nas umjetnike čini srećnim i živim. Za to postojimo, stvaramo i radimo. To je unutrašnji osjećaj koji se ne uči i ne stiče. Sa njim se čovjek rađa”, izjavljuje Sergej.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
Maja V. ♌TihanaSlovoljubve88888markota
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maja V. ♌
Gost
Maja V. ♌

Najbolji ♥️

Slovoljubve
Gost
Slovoljubve

Pa kad rastu u kulturi i civilizaciji i u metropoli sa milion i jedan izbor za djecu…Ovamo da ste samo bi ih setali po Delti i betonu u City kvartu

Tihana
Gost
Tihana

Hahahaha civilizacija nadasve, splavovi, Zadruge, zvezde Granda i Ceca. E žao mi je ove kojima je Beograd civilizacija, vidi se da nijesu viđeli metropole, kulturu i civilizaciju istinsku.

88888
Gost
88888

Bravo za Cetkovice…

markota
Gost
markota

Odlican ti je bio nastup za vikemf u Bkelovaru, na Terazijani.

Send this to a friend