Showbiz

Šeron Stoun: Sada imam više udvarača koji žele da spavaju sa mnom

Šeron Stoun

Šeron Stoun prisustvovala je premijeri filma “HWJN” u Saudijskoj Arabiji, a o njenim britkim riječima bruji cio svijet.

Ona je za tu priliku obukla predimenzioniranu haljinu u ciklama boji ispod koje je virio crni brusthalter. Cjelokupno izdanje je upotpunila pismo-torbicom u istoj boji, a od nakita je nosila glomazne minđiše.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TONY WARD (@tonywardcouture)

Nema sumnje, gdje god se pojavi, ona privlači pažnju – kako izgledom, tako i svojim riječima.

Inače, 65-godišnja glumica je nedavno gostovala u podkastu Kelti Najt, gdje je pričala o ženama u starijoj dobi.

“Ja sam u šezdesetim, ljudi misle da te u ovim godinama niko više ne gleda, a istina je da i sada imam mnogo udvarača koji bi željeli da spavaju sa mnom, možda i više nego ikada. Ali oni treba da znaju da nije u redu to kada uđeš u sobu i svaki muškarac počne da zviždi, jer treba da znaju da ti nisi laka, kao što si možda bila kada si bila mlada. Muškarci to prepoznaju, zato mnoge žene više ne gledaju, ne zato što nisu zgodne, nego zato što nisu lake”, rekla je ona.

 

@keltieknight Replying to @ShellDeg 🤯🤯 New @The LadyGang with #sharonstone out now 💖 #theladygang #podcastclips #hottie🔥 #ladygangpodcast #wordsofwisdom #podcast #beccatobin #jacvanek ♬ original sound – Keltie

“I neće više lako da se ućutkaju, da trpe, neće da budu parče mesa sa strane… Dakle, nije tačno da nisi zgodna, čak si i zgodnija, jer si opuštenija i manje zabrinuta oko toga kako izgledaš, jer znaš da izgledaš sjajno, dakle samo više nisi laka”, rekla je ona.

Send this to a friend