Showbiz Pjevačica se vratila na turneju

Seve: Ponosna sam i hrabra, vjerujem da je odluka suda privremena

Severina Kojić stala je pred publiku prvi put otkako joj je sud u Zagrebu oduzeo starateljstvo nad sinom Aleksandrom i dodijelo ga bivšem partneru, a njegovom ocu, Milanu Popoviću.

“Moja mama rekla je da će ih sve prebiti”, izjavila je Severina i prokomentarisala odluku suda u Zagrebu u čijoj je areni održala koncert u okviru aktuelne turneje Magic.

Koncert u prijestonici Hrvatske iskoristila je da se sa svojom publikom pomoli.

“Kada imate priliku da se molite sa 20.000 ljudi, onda je ta molitva lijepa. Ona se onda umnožava i ide prema gore. To je samo privremeno, to ne može biti i neće se ostvariti. Snaga je zbog mog sina. Nažalost, nije večeras tu, ali je zato ovdje”, rekla je pop pjevačica pokazavši na srce. Ona je nedavno izdala pjesmu “Rođeno moje” posvećenu nasljedniku.

“Osjećam se ponosno i hrabro, mislim da je tako bilo i ljudima. Svi su čekali tu pjesmu. Moram se zahvaliti i Igoru i njegovoj familiji, imam sreće što imam takvog supruga”, izjavila je Splićanka.

Odluka suda da mali Aleksadar pripadne ocu, a da ga Seve viđa 88 sati nedjeljno, zatekla je region. Mnogi su stali na stranu pjevačice, a ona je zahvalnicu za lijepe riječi uputila putem Instagrama.

“Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu… Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori”, navela je pop zvijezda na društvenoj mreži.

10

avatar
1000
8
2
0
 
10
D porto melezprontoJoopravdaRozaj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
D porto melez
Gost
D porto melez

Crni ferrari objavila je rat. Ja kupujem sat zenith do dva miliona eura za sto hiljada više neću se cenkati.

pronto
Gost
pronto

Prestanite pisat ove gluposti….ima vaznijih i bitnijih tema…

Rozaj
Gost
Rozaj

Mici je u pm

Todor
Gost
Todor

Ona jos i profitira na presudi. Opet je u zizi javnosti

Joo
Gost
Joo

nastavlja da radi bas ono zbog ceka je sud i doneo odluku kakvu je doneo…..

Risto Penta
Gost
Risto Penta

Polusvijet pi

Jablanko
Gost
Jablanko

A gde ti je sin dok ti pevas.Za pevaljke nisu samohrane majke.Pogotovo ne zene koje se bave poslom kao ti?Kad si ti kuci i kad si slobodna za dete.Brzo si se snasla za partnera a i za to treba imati vremena.Dete nije bilo za tebe.Tvoja mama ce ih prebiti izjaviti tako nesto Nevaspitano sram bilo i jedni i drugu..Kako cete… Više »

Borisv
Gost
Borisv

Svak li je danas majka,eee zalosno

pravda
Gost
pravda

milan je kriv,trebao je nA vrijeme da stane,ali kad je najsladje……..

Laki
Gost
Laki

Auhh…sad se lakse dise,bio sam se zabrinuo,evo dva dana nijeste nista pisali o Severini!..

Send this to a friend