Showbiz neko se igra

Severinina nova (stara) afera: Snimak ponovo kruži internetom

Ono o čemu se najviše pisalo i pričalo, a vezano za Severinu je porno snimak iz 2004. godine koji je ponovo dobio na značaju. Naime, snimak se ponovo našao na internetu.

Kažu da je vjerovatno Milan Lučić, hercegovački preduzetnik koji je u vrijeme nastanka pomenutog snimka bio oženjen i čekao treće dijete dok je sa Seve na svojoj jahti vodio ljubav, mogući inicijator buđenja pomenutog video zapisa.

Naime, Lučić se itekako ogriješio zbog krivičnih radnji i malverzacija u stečajnim postupcima pa je probudio maštu onim dokonima koji su stavili na internet klip i učinili Lučića ponovo popularnim.

Severina je nedavni na Instagramu objavila snimak napisavši kako je ubijeđena da “onaj” njen film niko nikada nije gledao. Prisjetila se podrške koju je tih dana dobijala od mnogo ljudi, između ostalog i od Arsena Dedića, pa je ispričala anegdotu vezanu za njega.

“Znate da je izašao, prije sto godina, neki moj film. Ja sam još uvjerena da to niko nikad nije gledao”, ispričala je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milutin
Gost
Milutin

Da li je snimak sada digitalizovan?

2022
Gost
2022

Pa sto je tu strasno…zena vodila ljubav i sad je svi napadaju….a svi isto rade…neki i grdje…ali samo se Severina j..e…
e malogradjanstine …boze dragi….

JABLANKO
Gost
JABLANKO

Ajde Severina ne mlati…

Rokfox
Gost
Rokfox

Veli niko nije gledao, JOK! Kako ide Seve ona tvoja pjesma Mala je dala? :))

Ma jok
Gost
Ma jok

Oče zgrišila sam.
Znam gledao sam

Ivo
Gost
Ivo

Da nijesmo film gledali, o tebi se nebi pisalo bar zadnjih 10 godina. Ovako smo te svi zapamtila po ulozi poštene radnice

Send this to a friend