Showbiz

Sintija Nikson priznala: Moj sin je transrodna osoba

Zvijezda serije “Seks i grad”, američka glumica Sintija Nikson na Instagramu je objavila fotografiju sa svojim sinom i priznala da je on transrodna osoba.

Glumica je podržala sina na dodjeli fakultetske diplome, a u opisu njihove zajedničke fotke čestitala mu je i naglasila koliko je ponosna na njega.

“Jako sam ponosna na svog sina Semjuela Džozefa Mozesa koji je diplomirao. Želim da današnji dan za sve transrodne osobe bude dan akcije”, napisala je Sintija.

Semjuel ima 21 godinu, a nekad se zvao Samanta.

Osim što se ostvarila kao glumica, Sintija je imala i političkih ambicija pa se kandidovala za gradonačelnika Njujorka, a i sama je poslije uspjeha serije “Seks i grad” priznala da je godinama živela u laži u heteroseksualnom braku.

Od 1998. do 2003. godine Sintija je bila u vezi sa školskim učiteljem Denijem Mozesom. Imaju dvoje djece, ćerku Samantu (tj. sina Semjuela) i sina Čarlsa Izikiela.

Poslije razvoda Sintija je počela da se viđa sa Kristinom Marinoni 2004. godine. Vjerile su se u aprilu 2009. godine, a vjenčale 27. maja 2012. u Njujorku. Marinoni je rodila sina, Maksa Elingtona 2011. godine.

2 Komentara na "Sintija Nikson priznala: Moj sin je transrodna osoba"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend