Showbiz

Slađana Milošević pred smrt dio ušteđevine prepisala svom psu

Slađana Milošević

Muzička zvijezda Slađana Milošević umrla je 26. marta u Zemunskoj bolnici, poslije kraće bolesti.

Prošlo je potom čak 15 dana dok rok princeza nije ispraćena na vječni počinak na groblju Lešče u Beogradu.

Slađana Milošević sahranjena je pored tate, Milutina Miloševića, što je i bila njena posljednja želja, a malo ko zna šta je poznata pjevačica uradila neposredno pred smrt, uoči hitne hospitalizacije, kada je pomenuta bolest već uzela maha.

Slađana je godinama unazad imala psa, čivavu Princezu Morgan, od koje se ni u jednom trenutku nije odvajala, čak ni kad je odlazila na gostovanja u emisijama. Međutim, svjesna da više ne može da se brine o njoj zbog svog zdravstvenog stanja, donijela je odluku da je vrati ženi od koje je kupila, a zatim je i svog voljenog kućnog ljubimca navela u svom testamentu.

“Slađana je bila jako vezana za svoju čivavu. Od nje se nikad nije odvajala, Morgan je sa njom išla i na snimanja, sastanke, šetnje, putovanja… Svuda ju je vodila. Ona je kroz godina postala sastavni dio nje i Slađana nije mogla da zamisli ni jedan jedini trenutak bez psa”, priča za Republiku izvor.

Izvor dodaje da je pokojna Slađana neposredno pred smrt donijela odluku da je zbrine.

“Nažalost, nije mogla više da se brine o njoj. Bolest je uzela maha… Pred odlazak u bolnicu, Slađana je pozvala ženu od koje je i kupila čivavu i odlučila da joj je vrati. Htjela je da bude sigurna da će neko zaista brinuti o njoj dok nje nema. Zbog toga, nakon što je shvatila da su joj dani odbrojani, sastavila je testament i dio svoje ušteđevine prepisala upravo toj čivavi. Zvuči nevjerovatno, ali takva je bila Slađana. Nevjerovatna i uvijek svoja. Takva je ostala i do smrti”, reko je izvor.

Send this to a friend