Showbiz

Slavica titulu najbogatije žene sa prostora bivše Juge stekla razvodom

Slavica Eklston rođena je u Rijeci 1958. kao Slavica Radić. U mladosti se bavila manekenstvom, a 1982. upoznala je Bernija Eklstona, “kralja Formule 1”.

Nju je Celebrity net worth proglasio jednom od najbogatijih ljudi na svijetu. Slavica je zasjala na visokom šestom mjestu, a ispred nje su Džordž Lukas, Stiven Spilberg, Opra, Pol Mekartni i Džejmi Gerc.

Na listi najbogatijih manekenki svih vremena, Slavica je zauzela prvo mjesto s 1,2 milijarde dolara imovine. Na istoj listi se, nešto niže nalaze i njene ćerke Tamara (33) i Petra (29).

Slavica je većinu novca stekla udajom za Eklstona (87), a godinama je bila zadužena za njegove promotivne događaje. Njihov razvod je drugi najskuplji razvod svih vremena, a Slavica je “profitirala” s milijardu više na računu.

Nakon razvoda 2009. Slavica je često u Dubrovnik dolazila u društvu ćerki, a prije nekoliko godina na odmor je povela i prijateljicu Saru Ferguson (58), vojvotkinju od Jorka, inače bivša suprugu princa Endrjua (58), brata poznatijeg princa Čarlsa.

Kako pišu hrvatski mediji, Slavica je u blizini Stona na Pelješcu kupila imanje vrijedno 2,5 miliona eura.

Slavica i Barni imali su problematičan brak. Naime, Hrvatica je od bivšeg dobijala batine, a pored toga, medijima je bilo zanimljivo to što je Barni stariji 28 godina i niži 30 centimetara od Slavice.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend