Showbiz

Slavko Kalezić se oprostio od X Factor-a

I am her inner Diva!Nicole, it is a great pleasure to share my energy with you!No matter what happens...

Gepostet von Slavko Kalezić am Samstag, 21. Oktober 2017

Slavko Kalezić, multimedijalni umjetnik iz Podgorice, oprostio se od X Factora. Naime, Slavko nije prošao u dalji krug popularnog britanskog takmičenja.

On je došao do segmenta šoua pod nazivom “Kuće sudija”. Njegova mentorka bila je nekadašnja pjevačica benda Pussycat Dolls, Nikol Šercinger, koja je popularnog crnogorskog umjetnika ugostila u kući u Južnoj Africi.

Slavko je izveo “On the flor” od Dženifer Lopez i oduševio svoju mentorku, ali kada je došlo do momenta da ga izabere za sljedeći krug takmičenja, Nikol to nije učinila.

“Ti si performer. Ti si rođen za to”, rekla je pjevačica i zagrlila Slavka.

“Uživao sam i dao sam sve od sebe”, kazao je Slavko.

🦋

Gepostet von Slavko Kalezić am Samstag, 21. Oktober 2017

Slavka je, da učestvuje u britanskom X Factoru, pozvao Luj Volš, producent koji je jedan od članova žirija u pomenutom šou programu.

Njih dvojica upoznali su se u maju, na Evroviziji na kojoj je Slavko predstavljao Crnu Goru.

Slavko je uspio da ostavi utisak na britansku publiku, pa su tamošnji mediji pisali o njegovim nastupima i desetogodišnjoj karijeri koju ima u našoj zemlji.

“Svaki kraj je početak nečeg novog. Vrata svijeta su se otvorila i idemo dalje. I kao što kažem uvijek – biće iznenađenja. Ovo je ulazak u svjetsku produkciju. Hvala svima na divnim riječima! Ovo je veliki uspjeh”, napisao je Slavko na Fejsbuk profilu.

Send this to a friend