Showbiz Volbergu dali lažni penis, Kijanuu scenu sa rediteljevom ženom, Margo se posjekla

Slavni glumci otkrivaju neprijatnosti sa snimanja seksi scena

Scene seksa u filmovima često izgledaju jako realistično, ali glumcima ih nije uvijek prijatno da ih snimaju. Slavni su glumci otkrili što se događalo iza nekih od najpoznatijih scena seksa u filmovima.

1. Kijanu Rivs i trojka s rediteljevom ženom

“Te su scene uvijek čudne. Ali Eli Rot (reditelj) je uspio da napravi prijatnu atmosferu na setu. Ipak, na kraju moraš da se skineš i glumiš, a ja nisam htio da budem jedan od onih koji komentarišu da je nečija žena zgodna. On je bio jako opušten oko toga i svi smo se zabavili”.

2. Margo Robi scena na gomili novca

“Imala sam milion posjekotina na leđima od tog novca. Nije bilo tako glamurozno kako se čini. Ako vam ikad padne na pamet da vodite ljubav na gomili keša – nemojte. Možda je pravi novac malo mekši, ali kad sam ustala i okrenula leđa ekipi, svi su se zgrozili. Komentarisali su da sam izgledala kao da su me bičevali”, ispričala je glumica.

3. Dejv Franko i bubulica za zadnjici

“Bio sam jako nervozan zbog te scene. Koleginicu sam upoznao dan prije, ona je bila prelijepa i jako draga, ali svejedno je bilo neprijatno. To sam se jutro probudio s velikom bubuljicom na zadnjici. Morao sam da pitam šminkerku koju sam takođe tek upoznao da odemo u drugu sobu kako bi je sakrila”.

4. Obri Plaza i gola fotka

“Nikad prije snimanja ‘Nevaljalog djedice’ nisam upoznala Roberta De Nira i bojala sam se pa sam odlučila da uradim nešto ludo. Snimila sam jako droljastu fotku sebe, ubacila je u knjigu i gurnula mu je ispod vrata. Ništa se nije događalo sedam dana i već sam se uplašila da ću dobiti otkaz kad je on opušteno došao do mene i rekao mi: ‘Dobio sam tvoju knjigu. Nisam došao dalje od četvrte stranice (gdje sam stavila fotku), ali jako je dobra.'”

5. Elison Dženi i kolega u bolnici

Majkl Lerner je morao da me gurne na zid, a kako su htjeli da izgledamo znojavo, prekrili su nas sprejem, a pod je bio mramoran. Gurnuo me na zid i odjednom smo oboje pali jer se on poskliznuo i povukao me dolje. On je pao na koljena, a ja i kamerman se nismo mogli da prestanemo da se smijemo. Majkl je gadno povrijedio koljena i završio u bolnici”.

6. Mark Volberg i lažni penis

“Prvi put kad smo snimali scenu koristili smo jedan prema veličini Džona Holmsa, slavne porno zvijezde iz sedamdesetih. Dopirao mi je do koljena. Svi su umirali od smijeha i morao sam svima da ga pokažem. Bilo je prilično neprijatno, ali onda smo nabavili kraći i to je jedini rekvizit sa snimanja koji sam zadržao”.

7. Kejt Vinslet i lopta za skakanje

“Shvatio sam da je Kejt previše napeta da bi snimala scenu seksa s Džejmsom Gandolfinijem pa sam ga maknuo, a njoj dao veliku loptu za skakanje. Snimili smo ih odvojeno”, ispričao je reditelj Džon Turturro.

8. Ema Stoun i vlažni sunđer

“Glumili smo da me Ema zadovoljava rukom. Bila je zabrinuta jer se sve dešavalo ispod čaršava. Od šminkerki sam dobila veliki i mokri sunđer i stavila ga među noge. Kad smo počeli da snimamo, krenula je rukom uz moje butine, osjetila nešto mokro i uplašila se. Rekla sam joj da se ne brine i da je to samo sunđer”, ispričala je glumica Oliva Kolman.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Krkan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Krkan
Gost
Krkan

Fali još ona scena dje Brando (u dogovoru sa režiserom) siluje onu glumicu u filmu Poslednji tango u Parizu iako toga nije bilo u scenariju. Ali inače super članak

Send this to a friend