Showbiz

Snup Dog prešao u kuvare

Snup Dog jedno je od međunarodno najprepoznatljivijih imena kada su u pitanju rep i hip hop. On tvrdi kako je vrstan kuvar i to želi da podijeli sa fanovima širom svijeta kroz objavu svog prvog kuvara pod nazivom “From Crook to Cook” (Od lopova do kuvara). U njemu će se naći pedeset njegovih omiljenih recepata iz privatne kolekcije.

Snupov kuvar izaći će tokom oktobra i sam se muzičar hvali da će recepti „oduvati“ sve koji ih budu pročitali. Mnoge je zanimalo da li će neki od recepata imati veze sa marihuanom, koja se često pominje u kontekstu sa ovim reperom, ali to neće biti slučaj. Međutim, on nije potpuno zatvorio vrata toj ideji, jer bi već od 2020. mogao da započne da piše i objavljuje nekoliko knjiga recepata sa ovom tematikom.

Ono što ljubiteljima lika i djela Snup Doga sa ovih prostora vjerovatno nije poznato jeste da ovo nije prvi njegov izlet u kulinarstvo. On već učestvuje u jednoj TV emisiji, kao voditelj, sa čuvenom Martom Stjuart u kojoj se njih dvoje takmiče ko će napraviti bolje jelo!

1 Komentar na "Snup Dog prešao u kuvare"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend