Showbiz

Šokantni detalji života ćerke Milića Vukašinovića

Maja Avdibegović (35), ćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, u sarajevskom naselju Jezero je prije dva dana izvršila samoubistvo.

Koliko su bili narušeni porodični odnosi govori i podatak da Maja godinama nije govorila sa svojim ocem. Milićeva supruga Suzana je uspjela da ih pomiri. Ali, to nije dugo potrajalo pa su njih dvoje opet prekinuli svaki kontakt, piše Express.

Kako je saznao “Dnevni avaz” od izvora bliskog istrazi, ćerku “doktora” za rokenrol mrtvu je pronašla drugarica, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Maji, nažalost, nije bilo spasa.

Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon vanjskog pregleda tijela, utvrđeno je da je uzrok smrti, najvjerovatnije, predoziranje narkoticima ili ljekovima.

Inače, Maja je 1. juna ove godine, takođe, pokušala da izvrši samoubistvo, kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spašena brzom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je poprilično iskrvarila pa je prevezena na Psihijatrijsku kliniku, gdje je bila podvrgnuta određenim tretmanima.

Maja je svojevremeno optužila oca za sve svoje probleme s drogom.

“Prvi put sam pokušala da se ubijem kada me otac ostavio zbog bivše partnerke Planinke Raković. To je bilo u godinama droge, kad sam bila dijete. Nikada nisam pokušala da izvršim samoubistvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savjest. Kao dijete sam ga iznosila iz kafana ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživjela s njim”, rekla je tada Maja.

2 Komentara na "Šokantni detalji života ćerke Milića Vukašinovića"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend