Showbiz

Španski mediji: Šakira i Pike su obmanuli javnost

Šakira i Pike

Pjevačica Šakira i njen partner Đerar Pike iznenadili su javnost kada su i zvanično, nakon mnogo spekulacija, potvrdili da se rastaju, no sada su španski mediji objavili nekoliko novih pikanterija o njihovoj ljubavi.

Pjevačica i fudbaler su izdali saopštenje o tome, a mnogo se polemiše i o tome kako će podijeliti bogatstvo, ali to nije sve.

Španski mediji iz dana u dan iznose nove pikanterije o ovom paru, pa sada jedan novinar tvrdi da su njih dvoje imali “otvorenu vezu”.

Pored toga, on ističe da je Šakira odluku o rastanku donijela sama, te je tako, osim javnosti, iznenadila i svog partnera sa kojim je provela 11 godina i dobila dvoje djece.

“Neko vrlo blizak Pikeu me je uvjerio da se ne radi o prevari. Njena izjava, kao i raskid, bile su veliko iznenađenje”, istakao je španski novinar Hose Antonio Aviles.

Podsjetimo, kako se nezvanično pisalo, Pike je prevario Šakiru sa 20-ogodišnjom studentkinjom, što su mnogi ocijenili kao razlog zašto je kolumbijska zvijezda odlučila da se razvedu. No, izgleda da to ipak nije slučaj.

Send this to a friend