Showbiz želi da ga dovede na zabavu

Srpski biznismen nudi Bredu Pitu 400.000 eura za dan u Beogradu

Bred Pit

Popularni glumac Bred Pit bi u septembru trebalo da posjeti Beograd. Kako saznaje “Kurir”, za to postoje velike šanse, a s glumčevim agentima pregovara jedan srpski biznismen, koji nudi 400.000 eura za samo 24 sata glumčevog boravka u Srbiji.

On želi da bivšeg supruga Anđeline Džoli dovede na svoju zabavu, ali i da organizuje sastanke o budućim projektima u filmskoj industriji. Pregovori traju već nekoliko nedjelja i do kraja mjeseca će se tačno znati da li je dogovor postignut i kog datuma on stiže u prijestonicu. Ako sve bude onako kako je planirano, Bred će u Beogradu boraviti samo 24 sata. Doći će na dan proslave i biće smještan u hotelu u srcu prijestonice, a obezbjeđenje će biti na najvišem nivou. Beograd će napustiti sjutradan.

Pitu će ovo biti druga posjeta Beogradu. On je boravio u glavnom gradu Srbije kad je bio nepoznati glumac. U to vrijeme imao je samo manju ulogu u seriji “Dalas”. Došao je da posjeti reditelja Božidara Nikolića, s kojim je ranije u Budvi snimao film “Tamna strana sunca”, gdje mu je majku glumila Milena Dravić. Tada ga je saradnik odveo na Marakanu na Zvijezdinu utakmicu.

Inače, Beograd je među omiljenim destinacijama svjetske glumačke elite. Tako je oduvijek bilo. Sedamdesetih godina Đina Lolobriđida je špartala u visokim štiklama Knez Mihailovom, Robert de Niro je igrao kolo u “Metropolu”, Džek Nikolson je gotovo neprimijećen išao centrom grada, a Kirk Daglas se pred svima svađao sa ženom u “Klubu književnika”, da bi je na kraju izbacio iz kafane.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
AV AVSlavkoEkiPjerVolim te zeleno
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
AV AV
Gost
AV AV

već ga je crkva rezervisala za litijašenje

Eki
Gost
Eki

Sta ce vam ovi ovi neprijatelji iz amerike u beograd,dajte taj novac braci rusima.

Slavko
Gost
Slavko

Ovo je privatnik, ne daje iz budzeta gradjana Crne Gore Klintonu milion eura da odrzi govor i pomijesa nas sa Makedonijom.

Pjer
Gost
Pjer

Ja bi radje neku divu ugostio

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Po ovom posljednjem pasusu se da zaključiti da ste članak preuzeli od Informera ili nekog njemu sličnog tabloida.

Send this to a friend