Showbiz

Stigla sudska odluka: Miroslav Ilić i Devin Antonović su otac i sin

Foto: YouTube screenshot

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, putem saopštenja objavljenog na Fejsbuku otkrila je kako je stigla sudska odluka kojom se potvrđuje da je Ilić biološki otac njenog sina Devina, sa kojim živi u Kanadi.

“Danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka. Da – Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo našim svjedocima, našem izvrsnom advokatu, sutkinji koja je pravedno odlučila, svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom”, napisala je Antonović.

Ovo nije samo pobjeda Antonovića, dodaje Mirjana.

“Ovo je pobjeda svih majki i djece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvijek sam željela i vjerovala da se u Srbiji, ipak, može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala”, zaključila je Mirjana.

Miroslav je, podsjetimo, ranije podnio tužbu protiv bivše ljubavnice za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznijela detalje slučaja suđenja.

8

avatar
1000
5
3
0
 
8
SllavicaSlavimladenBotunAleksa 🇲🇪
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Botun
Gost
Botun

Daje tatko ima obraza ovo bi odavno bilo rijeseno

Aleksa 🇲🇪
Gost
Aleksa 🇲🇪

E ženo trebala si da mu kažeš kad si ga rodila ane posle 20-30 godina ni ja ga nebi priznao zbog tvoje zlobe

Sllavica
Gost
Sllavica

Miroslav je znao za dete kad se rodilo. Išao je često u Ameriku da ga vidi prve dve godine. Bio je rešen da se razvede, ali je onda Goca pripretila…

Radosav72
Gost
Radosav72

Jes, danas smo na svim kontinentima plakali od srece,a ne……

mladen
Gost
mladen

milijarde ljudi je plakalo, gledao sam…

Slavi
Gost
Slavi

Hahaha..deca bu trebalo , da se radjaju zeljena od oba roditelja..a ako zena rodi mimo muskarceve zelje..onda draga moja prihvati odgovornost..Sramita da pod stare dane pravis ovajav curkus..i dalje tvoj sin nece imati ljubavi od oca ..jedino ako nisi ciljala na materijalnu ljubav..e ako si onda cestitam valjda ce je dobiti..

Pedja
Gost
Pedja

Nije zivot jedna zena

Zana
Gost
Zana

Ajde srecno bilo

Send this to a friend