Showbiz

Supruga Milića Vukašinovića se oglasila povodom smrti njegove ćerke

Maja Avdibegović (35), ćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara “Bijelog dugmeta” i frontmena “Vatrenog poljupca”, pronađena je jutros mrtva u svom stanu u sarajevskom naselju Jezero.

Pretpostavlja se da je uzrok smrti predoziranje narkoticima ili ljekovima. Suprugu Milića Vukašinovića ispričala je da je roker toliko skrhan od bola da ne može da se javi na telefon, a onda je rekla šta se zaista desilo.

“Mi smo bili kod nje, sinoć smo došli iz Sarajeva. Sve je bilo normalno, provela je vrijeme sa nama, dogovarali smo se o zajedničkom odmoru, bilo je puno planova. Mi smo joj ostavili novac da ispazari hranu, jer je Mića imao dogovorenu svirku 26. sada, a poslije svirke da odemo kod nje u Sarajevo”, rekla je Suzana za portal Republika.

“Pretpostavljamo da je od novca koji smo joj dali za hranu ona kupila heroin. Mi smo prije ovoga bili deset dana u Sarajevu sa njom. Bila je lijepo raspoložena. Sinoć kada smo krenuli bila je sasvim ok. Kada smo stigli za Beograd u jedanaest slali smo joj poruke. Bilo mi je čudno što se nije javljala. Pomislili smo da je zaspala, a onda su nam ujutru komšije javile stravičnu vijest da je nađena mrtva. Mi smo na putu za Sarajevo sada. Mića ne može da priča, razumite ga. Ljudi su pisali sve i svašta. Pisali su da su Mića i Maja u lošim odnosima, to nije istina, bili su u odličnim odnosima do zadjneg dana”, rekla je Suzana Vukašinović, supruga Milića Vukašinovića.

1 Komentar na "Supruga Milića Vukašinovića se oglasila povodom smrti njegove ćerke"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend