Showbiz Bekam se oženio kineskom manekenkom

Svadba Dejvida Bekama na koju Viktorija nije bila pozvana

Da, dobro ste pročitali! Dejvid Bekam se oženio i to kineskom manekenkom, glumicom i pjevačicom Angelom Jeung Ving, koja je poznatija po svom alijasu Angelababy. Lokacija ceremonije je bio London.

Naravno, ovo je bio dio scenarija i seta reklame kineskog lanca hotela Londoner Macao. Bivši igrač Real Madrida i Mančester Junajteda nosio je crni smoking, bijelu košulju i crnu leptir mašnu. Tridesetogodišnja Angelababy je izgledala zanosno u bijeloj vjenčanici bez bratela i sa kristalima. Nosila je opuštenu punđicu i svedenu šminku naglašenih crvenih usana.

Ceremonija se dogodila ispred crvenog dabl dekera na kom je pisalo “samo za zvanice”. A sve je naravno bilo začinjeno i konfetama. Ovaj živopisan prizor upotpunile su i te iste zvanice obučene u retro odjeću iz 60-tih.

Reklamna kampanja fokusirana je na englesku i londonsku tradiciju, odnosno njegove najpoznatije elemente poput fish&chips jela.

Bekam je na Instagramu postavio video u kom Angeli objašnjava ritual fish&chipsa, kao i to da je u njegovoj porodici navika da se svakog petka upravo ova hrana jede.

Kao brend ambasador, Bekam će snimiti još nekoliko reklama za ovaj lanac hotela.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Miroslavko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miroslavko
Gost
Miroslavko

A zasto bi Viktoriju zvao.Kakav naslov.Pa da mu je vise bitna u zivotu nebi je ostavio

Send this to a friend