Showbiz

Sve ljubavi Berta Rejnoldsa

Smrt legendarnog glumca Berta Rejnoldsa (11.02.1936. – 06.09.2018) potresla je cio svijet.

Od njega se opraštaju porodica, prijatelji i mnogobrojni fanovi, a mi se prisjećamo svih ljubavi slavnog zavodnika za koje je javnost uspjela da sazna.

Tada mladi glumac u usponu, 24-godišnji Rejnolds vjerio se 1960. godine sa “kraljicom vriska”, glumicom Lori Nelson.

View this post on Instagram

#lorinelson #lorinelson💎

A post shared by Tris Sia (@il_etait_une_fois_hollywood) on

Tri godine kasnije su raskinuli, a poslije samo tri mjeseca oženio je britansku glumicu Džudi Karne. Brak je trajao dvije godine, a razvod su obilježili bijesni ispadi i jedne i druge strane.

Godine 1970. Rejnolds je upoznao švedsku ljepoticu Inger Stevens. Ona se ubila iste godine, dok su još uvijek bili u vezi, a glumac je do svoje smrti odbijao da priča o njoj.

Naredne godine, kada mi je bilo 35, Bert je započeo aferu sa pjevačicom Dinom Šor, koja je tada imala 54 godine, pa je razlika u godinama izazvala skandal. Raskinuli su četiri godine kasnije, a u svojoj autobiografiji koju je napisao 1994. godine, Rejnolds se i dalje s ljubavlju sjećao pjevačice:

“Bio sam tako prokleto srećan što sam bio s njom”, napisao je glumac.

Nedugo nakon raskida, Bert Rejnolds počeo je tajno da se viđa sa Lornom Luft, ćerkom slavne Džudi Garland, a upoznala ih je njena polusestra Lajza Mineli. Kada je javnost saznala za romansu, tablodi su bili puni naslova o tome kako je Rejnolds zapravo ostavio Dinu Šor zbog tada dvadesetogodišnje Lorne.

Nedugo nakon ovog ljubavnog skandala, glumac je zaveo tenisku zvijezdu Kris Evert, ali ona ga je ostavila i udala se za kolegu i tada najboljeg britanskog tenisera Džona Lojda.

“Ona mi se još uvijek veoma dopada”, rekao je Rejnolds nakon što se Kris udala.

View this post on Instagram

#burtreynolds #chrisevert

A post shared by @ victoriasangelsuk on

Ipak, glumac nije dugo tugovao i već 1975. godine ludio je od ljubavi za Katrin Danev, sa kojom je tada snimao film.

Ali, već naredne godine je “odlijepio” za Sali Fild, sa kojom je 1976. igrao u filmu Smokey and the Bandit, po kojem ga mnogi najbolje i pamte. Ljubav je potrajala 5 godina, a Rejnolds je kasnije uvijek govorio da je Sali bila “ljubavna afera njegovog života”.

View this post on Instagram

. . . #BurtReynolds #SallyField #smokeyandthebandit . .

A post shared by Jeroen de Graaf (@jeroendegraaf1970) on

Iako su svi mislili da se glumačka legenda nikada neće oženiti, 1988. godine ipak je stao na ludi kamen, očarala ga je seks bomba sedamdesetih Loni Anderson. Ova ljubav, tokom koje su usvojili sina Kvintona, trajala je pet godina i završila se jednim od najozloglašenijih razvoda svih vremena.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend