Showbiz

Sve potrošila na gluposti: Bivša “spajsica” bankrotirala

Bivša članica grupe “Spice Girls” poznata pod imenom Mel Bi spiskala je sav novac koji je zaradila tokom karijere. U pitanju je bogatstvo procijenjeno na 45 miliona eura.

Bivša “spajsica” je na sudskom ročištu u Los Anđelesu, gdje je u toku njena brakorazvodna parnica, izjavila da nema više novca i da samo još jedna njena kompanija ima oko 10.000 eura na računu. Njen advokat je dodao da je za to jednim dijelom zaslužan i njen način života dok je bila u braku sa Stefaneom Belafonteom koji joj sada dodatno traži i alimentaciju.

“Na kraju godine nikad nijesu imali novca za porez”, rekao je advokat.

Iako je kao sudija takmičenja “America’s Got Talent” imala pozamašnu platu uspjela je da potroši sav novac. Mel B je navodno veliki ljubitelj automobila. U svom voznom parku ima Bentley Continental GTC, Ferrari California i Cadillac Escalade ESV. Obožava i dijamante, skupocjeni nakit, “Rolex” satove, kao torbe luksuznih modnih brendova “Birkin”, “Louis Vuitton”.

Sa porodicom je često išla i na luksuzna ljetovanja i putovanja. Njena djece ide u najbolje i najskuplje privatne škole, a pjevačica navodno samo na svoje asistente, dadilje i čistače godišnje potroši milion dolara. Zbog teškog finansijskog stanja sada je odlučila da proda vilu u Los Anđelesu, a početka cijena je šest miliona dolara.

Send this to a friend