Showbiz

Svi misle da su ove zvijezde milioneri, a zapravo su “švorc”

Glumac Nikolas Kejdž skoro je sve „spiskao“ na vile, jahte i automobile, ali i neobične stvari. Kupio je i dvije otrovne albino kobre koje ilegalno posjeduje u Kaliforniji, a dao je milion i po dolara za prvo izdanje stripa “Supermen“. Pogledajte ko je još „protočni bojler“ kada je novac u pitanju.

Bela Torn

Bivša Diznijeva zvijezda odlučila je da postane seksepilna, a javnost često čašćava provokativnim fotografijama. Imala je i kratku aferu sa Skotom Disikom, bivšim partnerom Kloe Kardašijan. Trenutno glumi u seriji “Famous in Love“, koja ne prolazi najbolje kod mlađe publike. Bela je navodno „teška“ pet miliona dolara, koji ipak ne mogu da isprate njen holivudski životni stil.

Lindzi Lohan

Zvjezdani status mlade glumice odavno je gotov. Nakon strmoglavog pada i bombastičnih skandala, Lindzi je pokušala da se vrati u svijet glume predstavom u Londonu. Međutim, recenzije su bile očajne, kolege su se žalile na njeno neprofesionalno ponašanje, a da ne pominjemo da ni tekst nije znala napamet. Lindzi je, inače, u posljednjih 15 godina čak četiri puta proglasila bankrot, a bivši dečko, nasilni milijarder, optužio ju je da mu je ukrala nakit u vrijednosti od 50 hiljada dolara.

Džoni Dep

Glumac je do nedavno živio sa „džeparcem“ od dva miliona dolara mjesečno, ali se našao u problemu kada je shvatio da mu novac „curi“. Tužio je sve svoje menadžere, tvrdeći da su mu loše vodili finansije i nisu prijavljivali poreze na vrijeme, zbog čega je sada dužan 40 miliona dolara. Nakon razvoda od glumice Amber Herd, Dep je bio još 5 miliona dolara lakši. Menadžeri na sudu tvrde da je „zaglibio“ jer je trošio veliki novac na skupa vina i luksuzna putovanja.

Čarli Šin

Zahvaljujući humorističkoj seriji “Dva i po muškarca“ bio je najplaćeniji glumac na televiziji. Za jednu epizodu je dobijao 1,8 miliona dolara, čak tri puta više od svog kolege Džona Krajera koji mu je glumio brata! Sve je krenulo nizbrdo zbog neslaganja sa produkcijom koja više nije mogla da toleriše njegovo ponašanje na setu.

Iako je uspio da glumi u uspješnim ostvarenjima i nakon ove serije, nikada više nije bio tako dobro plaćen. Milione je trošio na zabave i djevojke, drogu i provod, a kasnije je otkriveno i na “ućutkavanje“ žena koje su znale da je HIV pozitivan. Kasnije je i sam priznao da je doživio finansijski sunovrat i uživo u emisiji priznao da je bolestan.

Nikolas Kejdž

Glumac je između 1996. i 2001. godine zaradio 150 miliona dolara! Ako mislite da je previše, valja napomenuti da je njegov životni stil bio neizdrživ za toliku sumu novca. Skoro sve je trošio na vile, jahte, automobile, ali i neke neobične stvari poput zmija otrvonica, prvo izdanje stripa “Supermen“. Kupio je i rijetku lobanju dinosaurusa koju je na kraju odlučio da vrati. Posjeduje „ukletu“ kuću serijskog ubice koju je platio čak 4 miliona dolara, a s druge strane dužan je milione za porez, piše “24sata.hr”.

Send this to a friend