Showbiz

Svi pričaju o poljupcu Dženifer Lopez i Bena Afleka pod maskama

Dženifer Lopez i Ben Aflek nisu propustili ni veliku Met galu 2021. S obzirom na to je poziv na Met galu stvar prestiža, sasvim je bilo očekivano da će se na crvenom tepihu pojaviti i omiljeni holivudski par.

Jedna od holivudskih zvijezda koja je obilježila ovogodišnju Met galu bila je Dženifer Lopez, koja ovaj događaj ne propušta još od 2004. godine.

Nakon Filmskog festivala u Veneciji i MTV dodjele muzičkih nagrada, Džej Lo je zablistala i na ovom događaju.

Ben i Dženifer uslikani su zajedno na crvenom tepihu, a oboje su nosiil maske, shodno propisima uslijed pandemije koronavirusa. Oni su zastali kako bi pozirali novinarima, a jedna od najupečatljivijih fotografija jeste prizor gdje se Džej Lo i Ben ljube, i to s maskama.

Inače, tema ove Met gale bila je američka nezavisnost, a fanovi i modni kritičari tvrde da je Dženifer i te kako odgovorila na temu, te da stajling ne može biti više američki od ovoga.

Ona je ponijela stajling inspirisan Divljim zapadom; nosila je dugačku braon haljinu koju potpisuje Ralf Loren, uz izražen dekolte, pojas u stilu kaubojke, detalje u vidu perja, ali i duboki izrez na prednjoj strani koji otkriva njene noge, dok je pozadi haljina imala svojevrstan šlep. Kao prava kaubojka, Džej Lo je nosila i šešir, a cijelo izdanje je upotpunila srebrnim nakitom i srebrnim sandalama.

Send this to a friend