Showbiz

Svijet ludi za ruskom Anđelinom, njoj komplimenti ne znače ništa

Ljudi s društvenih mreža od zimus ne prestaju da se dive ruskoj sportistkinji Anastasiji Brizgalovoj, koja i bez šminke izgleda predivno, a porede je sa glumicama Anđelinom Džoli i Megan Foks. 

Anastasija je učestvovala na zimskoj Olimpijadi u disciplini ne baš popularnog karlinga. Brizgalova je svjetska šampionka u ovom sportu, a sa suprugom Aleksandrom Krušeljnickim je 2016. pobijedila na Svjetskom šampionatu.

Krušeljnicki je ove godine osvojio bronzanu medalju na Olimpijadi u mješovitim parovima, a takmičio se sa lijepom suprugom. Pošto je pao na doping testu, medalja im je oduzeta i dodijeljena Norvežanima koji su bili na četvrtom mjestu. Polemisalo se da mu je doping podmetnut, i on je izjavio da nikada nije uzimao nedozvoljene supstance. Takođe je rekao da je još gora od Anastasijinog i njegovog šoka činjenica da je neko uspio da ih diskredituje i baci ljagu na njihova imena.

Poređenje sa holivudskim divama, ovoj Ruskinji ne znače ništa. Posvećena je sportskoj karijeri, a izgleda da je šoubiznis ne zanima mnogo. Kada su je pitali kako reaguje na komentare da je prelijepa i da liči na Anđelinu, Anastasija je rekla: “Jako je lijepo primati komplimente, ali medalje se ne osvajaju zbog ljepote.”

Anastasija je sportom počela da bavi 2009. pošto je privukao oglas za karling klub u jednoj ledenoj dvorani. Diplomirala je na državnom fakultetu Fizičku edukaciju, sport i zdravlje.
Osim na ledu, ona svoju fizičku kondiciju održava i u teretani i igrajući odbojku.

View this post on Instagram

😼

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on

Send this to a friend