Showbiz

Tako je lako biti čovjek, Kijanu Rivs je još jednom to pokazao

Zamislite da ste u avionu na letu San Francisko – Los Anđeles i da morate, zajedno sa svim putnicima, prinudno da sletite uslijed mehaničkog kvara aviona u Bejkersfil koji se nalazi na 160 kilometara od Los Anđelesa. Zatim zamislite da se u avionu nalazi i Neo iz filma Matrix – iliti Kijanu Rivs i da nakon prinudnog slijetanja upravo on obezbijedi prevoz do Los Anđelesa, a usput vas zabavlja tako što čita zanimljivosti o Bejkersfilu i pušta kantri muziku.

Putnici jednog leta nisu to morali da zamišljaju, zato što im se zaista i dogodilo. Neki od putnika su to i zabilježili na svojim društvenim mrežama i cio internet je oduševljen njegovim gestom.

Inače, iako je jedan od najuspješnijih i najbogatijih glumaca Holivuda, Rivs je poznat po svojoj skromnosti, pa se tako umjesto u skupim limuzinama vozi metroom, živi u jednostavnom stanu i izbjegava medije. U životu je imao niz tragedija – smrt djevojke, najboljeg prijatelja i sestre. Ipak, ovo ga nije ispunilo bijesom i mržnjom, već se okrenuo mirnom životu i novčanim donacijama dječijim bolnicama. Kakav čovjek!

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
djuradjSanctumCrrnogorka🌷marius
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
djuradj
Gost
djuradj

…skromnost je najvaznija osobina…koliko ljudi neskromno zivi a na taj nacin i prazno…ako zivis samo za sebe promasio si zivot…

Sanctum
Gost
Sanctum

Nije to džabe Neo :)))

Crrnogorka🌷
Gost
Crrnogorka🌷

Kralj bio i biće💖

marius
Gost
marius

Da je vise ovakvih ljudi, Svijet bi mnogo ljepse izgleda !

Send this to a friend