Showbiz svi detalji agonije

Tanja Savić piše knjigu: Otkriva sve detalje privatnog života

Pjevačica Tanja Savić riješila je da napiše knjigu kako bi pomogla drugim ženama da na vrijeme prepoznaju manipulatore i ne vraćaju se lošem braku po svaku cijenu, prenosi Tračara.

Naime, Tanja će na papir staviti sve detalje agonije kroz koju je godinama prolazila pored Dušana.

„Biće prilike kada ću govoriti opširnije o tome. Za to će mi biti potrebna neka baš duga emisija, ali pošto nemam toliko strpljenja da govorim o tome, a pogotovo da se vraćam u prošlost, vrlo vjerovatno će nastati knjiga o tome šta sam sve proživjela,“ rekla je Savić.

„Put nije bio nimalo lak, ali zasigurno mogu da kažem da me je to učinilo mnogo jačom osobom nego što sam ranije bila. To nikako ne bih uradila zarad reklame, već kako bih pomogla i drugima da otvore oči,“ rekla je pjevačica za Svet.

Tanja Savić od aprila bez djece

Djecu je Tanjin suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju u aprilu, a posljednjih nedjelja joj je zabranio kontakt sa njima.

“Protekle dvije godine je činio sve da moj angažman oko njih svede na minimum. Ubjeđivao me je da gubim vrijeme radeći ono što rade sve mame, poput oblačenja djece. Tvrdio je da nisam dovoljno dobra”, rekla je Tanja za “Hello”.

Pjevačica je istakla da njen suprug nije radio, već ga je ona izdržavala, a po odlasku za Australiju odnio joj je sav novac.

“U našoj kući sam samo ja radila, on dan radnog staža nema. Ja donesem pare a on kupuje sebi i djeci skupe poklone dok ja koristim telefon sa slomljenim ekranom. Ni na trenutak nije pomislio kako ću se ja snaći iako je znao da zbog pandemije neću moći da nastupam. Uvijek mu je bilo važno da samo sebi ugodi”, kaže Tanja.

Tanja je dodala i da nikako nisu mogli da se dogovore oko vaspitanja sinova.

“On im je davao da jedu gluposti i svaki put kad bih zvala da vidim šta rade, oni su igrali igrice. Najgore mi je što na moje oči postaju kao on. Da bi Austalija zaštitila Maksima i Đorđa, nadležne službe će morati detaljno da ispitaju naš slučaj. Nisam poročna, nikada nisam imala problema sa zakonom, javna sam ličnost i uvijek se znalo šta i kako radim. Djeci je potrebna majka. Blizina oca sklonog porocima sigurno ne može da bude u njihovom interesu”, smatra ona.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
ANTI-POPKolo koloOde sve...NjanjanjaTASTATURA HEROJ
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ANTI-POP
Gost
ANTI-POP

Jedva cekam da Pipun izda knjigu ,,Kad su cvjetali Pipuni”

Kolo kolo
Gost
Kolo kolo

Jedva čekam… hahahaha

Ode sve...
Gost
Ode sve...

A ok, svako li može knjigu napisati

Njanjanja
Gost
Njanjanja

A sto se cini sa knjigama. Svi postadose pisci
Sto je ovo.

TASTATURA HEROJ
Gost
TASTATURA HEROJ

prodavanija ce bit od gorskog vijenca,posto nas sve zanima kome si se saginjala da ti hit pjesmu napise

Send this to a friend