Showbiz Teoretičari vjeruju da Kijanu ima više identiteta

Teorija zavjere velikih razmjera: Kijanu Rivs je besmrtan, a ovo su dokazi

Ima nešto vrlo čudno u vezi s Kijanuom Rivsom. Smiren je i onda kada bi svako normalan burno odreagovao, human je onda i kada ga niko ne gleda, i povrh svega, gotovo isto izgleda kao i prije više od 30 godina. To su sasvim dovoljni razlozi za novu smiješnu toeriju koja ima sve više pristalica – Kijanu Rivs je besmrtan i ovo su dokazi.

Rivs je kroz istoriju imao više više identiteta

Iako tvrdi da je rođen 2. septembra 1964. u Bejrutu, “istraga” teoretičara zavjere pokazala je da je Rivs možda rođen već 742. godine u Njemačkoj. Tamo je vladao kraljevstvom i kasnije naslijedio tron Svetog rimskog carstva. Kijanu liči na cara Charlemagnea, koji je navodno lažirao svoju smrt.

Teorija o Rivsovoj besmrtnosti sugeriše da je Charlemagne nakon svoje navodne smrti uspio da održi anonimnost više od hiljadu godina. Krajem 19. vijeka glumac kojeg danas nazivamo Kijanu Rivs zaljubio se u svoju profesiju prvi put. Po dolasku u Francusku oko 1880. godine, izmislio je novi identitet Žan Mone Suli (Jean Mounet-Sulli) prije nego što je usvojio scensko ime Paul Mone da bi nastavio karijeru u scenskoj glumi. Kao Mone, Rivs je glumio u više pozorišnih produkcija, proučavajući djelo Viljema Šekspira, prije nego što je prešao u filmove od 1909. do 1917. godine.

Poznato je da je Mone studirao medicinu prije nego što je postao glumac. Ovo tako savršeno objašnjava kako je Kijanu uspio da majstorski predstavi doktora u filmovima “Something’s Gotta Give”, “Thumbsucker and To the Bone”.

Besmrtnost je razlog njegove ljubaznosti

Rijetko su holivudske zvijezde prizemne i humane kao što je Kijanu. Jedino moguće objašnjenje, smatraju fanovi, leži u tome je proživio dovoljno različitih iskustava da je vremenom naučio da ne podleže iskušenjima i zadrži smirenost.

5

avatar
1000
3
2
0
 
5
Eeee1918.NevjerovatnoFlojdMontenegro
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eeee
Gost
Eeee

Ovo je sve jasno i detaljno objasnjeno,ako neko i sumnja ima slike da se uvjeri da je sve ovo tacno!

Flojd
Gost
Flojd

E kakvih sve bolesnika ima na ovom bijelom dunjaluku..

Montenegro
Gost
Montenegro

Cudi me da u ove 500 godina nije bio srbin recimo obilic ili Lazar i sl.. ne znam kako im je to promaklo.

Nevjerovatno
Gost
Nevjerovatno

Je li moguće da i ovu temu koristiš da iskažeš svoju srbofobiju? Vi se budite i idete krevet opčinjeni mržnjom prema Srbima.

1918.
Gost
1918.

A možda jes, no se još nijesu śetili…

Send this to a friend