Showbiz boluje već dvije godine

Tihomir Arsić se bori za život i ima samo jednu želju

Foto: Dragana Udovičić

Glumac Tihomir Arsić otkrio je da boluje od opake bolesti i da mu je porodica najveća podrška u ovim trenucima.

“Bolest je stvar koju treba normalno da tretiramo. Moja porodica me podržava i imam sreću da me liječe sjajni ljekari. Ne plašim se smrti jer mislim da sam besmrtan, a jedino me brine što možda neću stići nešto da uradim”, rekao je Arsić.

“Možda neću stići da se izvinim svima prema kojima sam pogriješio i možda neću stići da pomognem svojoj djeci. Imam dvije odrasle ćerke i dvoje mlađe djece, kao i unuku. Želio bih samo zbog njih da budem još prisutan. Vjerujem da ljudi koji boluju od teške bolesti ostatak svog života treba da provedu radosno”, rekao je glumac.

Tihomira Arsića publika je prije dvije godine posljednji put gledala u serijama “Urgentni centar” i “Ubice mog oca”, a baš pred snimanje filma o čovjeku koji umire od raka otkrio je loše vijesti, te da boluje od kancera.

“Prije čak 20 godina sam posljednji put igrao premijeru u matičnoj kući i taman kad sam prije dvije i po riješio da se vratim jednim divnim filmom, koji se bavi temom o čovjeku koji umire od raka, otišao sam na provjeru zdravlja zbog vrućina i svega ostalog i oni mi nađu ni manje ni više nego kancer i to pankreasa, gdje je najgore. Ali to mi je produžilo život, međutim vidjećemo”, rekao je Tihomir Arsić, koji je zadržao pozitivan stav u životu pored svih nedaća.

Send this to a friend