Showbiz CRKVA VAŽNIJA OD DJETETA

Tom Kruz se nikada nije borio za starateljstvo nad ćerkom: Zašto je digao ruke od Suri

Premda je od njihovog razvoda prošlo već osam godina, brojna su pitanja ostala neodgovorena po pitanju odnosa Toma Kruza (58) i Kejti Holms (41) koji su tokom šest godina braka dobili danas 14-godišnju kćerku Suri.

Kontroverzni glumac, koji je ujedno i jedan od najpoznatijih članova Sajentološke crkve, tokom posljednjih nekoliko godina nerijetko se nalazio na meti kritičara zbog lošeg odnosa koji ima s ćerkom, a brojni su mu obožavatelji zamjerali i to što se za tada šestogodišnju ćerku nije više borio na sudu.

Iako su u medijima kolale razne teorije u pogledu toga zašto je Tom tako brzo digao ruke od starateljstva nad djevojčicom, kako piše Entertainment Times, sada je napokon poznat pravi razlog takve glumčeve odluke.

Naime, kada je bivši par obznanio razvod, na iznenađenje mnogih, dogovor oko starateljstva nad Suri postignut je za manje od nedjelju dana, pa su se tada, bez drame i medijskog prepucavanja, dogovorili kako će imati zajedničko starateljstvo. Međutim, ubrzo nakon toga, Kejti se sa ćerkicom preselila u Njujork i od tada su malena i otac izgubili kontakt.

Prema navodima pomenutog portala, razlog takvog Tomovog ponašanja i ‘dizanja ruku’ od ćerke leži upravo u činjenici da je pripadnik Sajentološke crkve koja mu sve ove godine brani kontakt s djevojčicom, jer ona sama nije članica iste.

Iako je sama crkva to demantovala, u jednom od intervjua, glumac je priznao kako je bivša supruga podnijela zahtjev za razvod jer se plašila upravo toga – kako će on, sa Sajentološkom crkvom, imati preveliki uticaj na njihovu ćerku, jer su i njegovo dvoje starije djece, ćerka Izabela i sin Konor, koje je usvojio u braku s Nikol Kidman, takođe pripadnici pomenute crkve.

Send this to a friend