Showbiz

Troicki: Slavio sam do jutra rođenje moje Irine

Sreći tenisera Viktora Troickog nema kraja otkada je postao otac prije dva dana.

Dolazak na svijet svog prvog djeteta Viktor je slavio čitave noći u jednom beogradskom restoranu, a ujutru je ponovo pohrlio u bolnicu da vidi svoje dvije princeze-Irinu i suprugu Aleksandru.

Viktor je sve vrijeme bio u hodniku bolnice dok se porađaja njegova supruga i nije želio da napusti bolnicu dok se porođaj ne završi.

Kada mu je doktor saopštio da je sve u redu i da je postao tata jedne prelijepe djevojčice, Troicki je zaplakao. Ponovo nije htio da ide kući dok ne vidi nasljednicu, a kada su mu je donijeli u naručje, njegovoj sreći nije bilo kraja.

Nakratko je vidio i Aleksandru i nakon što je ostavio da se odmara, okupio je drugove u restoranu, gdje su slavili čitave noći.

“Presrećni smo svi, hvala Bogu da je sve prošlo bez bilo kakvih problema i u najboljem redu. Slavili smo do jutra, onako kako to dolikuje”, rekao je Viktor za Alo juče dok je primao čestitke sa svih strana.

Njemu su drugovi čitave noći cijepali majice, baš kao što je i običaj.

Nasljednici su dali ime po Aleksandrinoj baki, a za njen dolazak kući uveliko je sve spremno.

Novopečeni roditelji odvojili su poseban kutak u njihovoj spavaćoj sobi koji su uredili za svoju nasljednicu. Pokloni i darovi uveliko stižu već dva dana, otkada je srećna vijest došla do njihovih prijatelja i porodice.

Viktor i Aleksandra su se zakleli na vječnu ljubav u novembru prošle godine u Crkvi Aleksandra Nevskog.

Upoznali su se prije dvije godine na Kopaoniku, a vrlo brzo su shvatili da žele da provedu ostatak života zajedno.

Send this to a friend