Showbiz

Troši hiljade eura da bi izgledala kao lutka za seks

Sindi Mur (31) iz Salforda, grada u okolini Mančestera, istrajna je u svom naumu da postane živa lutka za seks. Tvrdi da muškarci ne mogu da prestanu da gledaju njene grudi i da joj je to najveća motivacija za nastavak “uljepšavanja”.

“Izbjegavam izlaske u noćne klubove jer dobijam previše pogleda i zvižduka. Pažnja muškaraca mi godi, no ponekad zaborave da sam osoba, a ne doslovno seks lutka”, kaže Sindi, koja se planira da se pdrvrgneoperaciji grudi i stomaka.

Botoks joj, kaže, ne treba, jer je zadovoljna sa svojom kožom. Međutim, ima još jedan cilj – smršati.

Na svom izgledu radi od 19. godine. Grudi je platila oko 7000 eura, a usnice “pumpa” triput mjesečno, što stoji oko 250 eura po tretmanu. Nakon raskida vjeridbe, odlučila je da se posveti svom izgledu.

“Nakon što sam raskinula sa svojim nesuđenim suprugom, pogledala sam se u ogledalo i rekla samoj sebi: Ovo mora otići. Počela sam svakodnevno da treniram, što se na kraju i isplatilo”, samouvjerena je Sindi.

Njeno dvoje djece, podržavaju mamin način života, a i ostatak porodice stoji iza nje. Dosad je, kaže, potrošila 10 hiljada eura na plastične operacije, a čak je i za svoje registarske tablice naručila riječ ‘doll’, što u prevodu znači lutka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran bgd
Gost
Zoran bgd

Na sta ova lici.

Petarijus
Gost
Petarijus

Greote 🙁

Send this to a friend