Showbiz

Tuča na Nedjelji mode u Parizu zbog Kejt Mos

Momak Kejt Mos, grof Nikolaj fon Bizmark je dobio batine od obezbjeđenja na Nedjelji mode u Parizu. Šta je izazvalo haos o kom pišu svi svjetski mediji?

Kejt i Nikolaj su stigli na Dior reviju u okviru muške Nedjelje mode, a kada su izašli iz automobila počeli su da se svađaju. Kejt je vikala na njega, zbog čega je obezbjeđenje na trenutak pomislilo da je grof u stvari obožavalac koji je izletio iz gomile i počeo da je maltretira. Brzo su mu prišli i pokušali da ga udalje od Kejt.

Kada je postalo dramatično Kejt je počela da viče na obezbjeđenje dok je pored nje stajala njena ćerka i tek tada su Nikolaja pustili.

Na Twitteru je greškom napisano da je u pitanju bivši muž Kejt Mos – Džejmi Hins.

Koliko javne ličnosti pred medijima moraju da glume pribranost, najbolje pokazuju fotografije koje su napravljene poslije incidenta, u prvom redu, na kojim i Kejt i Nikolaj i njena ćerka Lila Grejs djeluju srećno i kao da se ništa nije dogodilo.

Kejt je svoje divlje dane s drogom i alkoholom ostavila iza sebe, a na proslavi svog 45. rođendana se vidjelo da je primjetno svježija. Već više od godinu dana ona ne pije i okrenula se zdravom načinu života. Kejt je još prije 19 godina rekla da je postala alkoholičarka i još tada je bila na rehabilitaciji i odlazila je na sastanke alkoholičara. Počela je da pije i puši marihuanu kada je imala 12 godina, a kada je postala poznata stvari su potpuno izmakle kontroli.

Nikolaj je od Kejt mlađi 13 godina, a u vezi su od 2015. godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bulevar
Gost
Bulevar

Šljam.

Sasa
Gost
Sasa

Ovaj joj lici ,kopija

Send this to a friend