Showbiz Turski mediji bruje da je pjevačica u ljubavnom trouglu

Emina biznismena vara sa košarkašem

Emina Jahović prevarila je milijardera Sadetina Sarana sa bivšim košarkašem Ibrahimom Kutlajem, tvrde turski mediji!Pjevačica iz Novog Pazara navodno se tajno viđa sa sportistom sa kojim ju je upoznao brat, košarkaš Mirsad Turkdžan.

Emina se sastaje tajno sa Ibrahimom Kutlajem

“Emina se sastajala sa Ibrahimom dok je Sadetin bio van Turske! Upoznala ga je još prije nekoliko godina preko svog brata Mirsada, koji je s njim igrao košarku. Emina i Ibrahim se nisu ni vidjeli ni čuli sve donedavno, kada su krenuli tajno da se viđaju”, ispričao je izvor, i otkrio kako je Emina reagovala kad je javnost saznala za njenu tajnu ljubav:

“Oh, nemojte dozvoliti da Saran sazna za nas”, navodno je pjevačica rekla turskim medijima koji pišu kako je biznismen saznao da mu je Jahovićeva nevjerna, pa se par posvađao.

Ovo nije prva kriza u vezi Emine i Sadetina. Kako pišu turski portali, milijarder je pjevačicu ostavio krajem prošle godine, i to zbog turske glumice Jeliz Šar.

“Saran je imao aferu s Jeliz, upravo zbog nje je raskinuo s Eminom. Međutim, poslije nekoliko mjeseci je shvatio da voli Eminu, pa joj se vratio”, piše u turskim medijima.

“Njihova veza je u ozbiljnoj krizi. Nisu raskinuli, ali se od te svađe nisu vidjeli nijednom, samo su razmijenili nekoliko poruka. Sadetin je veoma ljubomoran, zabranio je Emini da izlazi bez njega. Najviše bi volio da ona sjedi kod kuće i da odustane od pjevanja. Posebno mu smeta što je Emina u Turskoj postala veća medijska zvijezda od bivšeg muža Mustafe, i to uglavnom zbog svog ljubavnog života”, pišu turski novinari i navode da je Emina Sadetinu za ljubav odustala od dolaska u Beograd na jedan događaj za koji se spremala dugo, i odlučila da više “boravi u kući”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
EstradniFilozof
Gost
EstradniFilozof

Samo neka ne pjeva, pa neka radi šta hoće…

Duka
Gost
Duka

Uh kakav članak sreće mi… Ko đe s kim, pevaljka glumica nemojte reć ovome onome… Uh

JOPETJA
Gost
JOPETJA

Jel moguce da se bavite ovim glupostima.

JaDo
Gost
JaDo

Kakva smaračica

Eminem
Gost
Eminem

Emini je sve oprošteno.

Jaaa
Gost
Jaaa

Zasto bi njoj bilo oprosteno, prije nego bilo kojoj pevaljki sponzorusi?

Konik
Gost
Konik

Turska serija.

Send this to a friend